Sarah's favorites April

Sarah's favorites April

Deze maand deelt Sarah haar favoriete producten. Welke gloednieuwe musthaves staan deze maand op haar wishlist?

Vandaag deel ik mijn favoriete producten met jullie. Dit zijn de musthaves waar ík blij van word. Zie hier wat ik vind dat je écht moet proeven, proberen, of in huis moet halen. Van accessoires voor de babykamer, goodies voor in huis tot heerlijke beautyproducten die perfect zijn voor stress-relief. Check out my favs below.

 

1) Muursticker hertje (€29,95) Hoe origineler hoe beter! Super toffe stickers. Mogen ze ook in onze slaapkamer?

2) La Mysore olie (€49,00) Ik ben fan van La Mysore. Deze olie is 100% biologisch en beschermt en hydrateert de huid. En op mijn instagram hebben jullie het misschien al gezien: je kunt nu een flesje winnen t.w.v. €49,00!

3) Geurkaars Cinéma Bleu (€39,00)  Ik hou ervan om 's avonds gezellig de kaarsjes aan te doen. Ook nu het 's avonds nog wat langer licht is. ik vind dat altijd gezellig, en deze kaars ruikt ook zó heerlijk! 

4) Kussen Fourfabrics (€34,95) Love this! Een leuk fris kussen, ideaal voor deze tijd van het jaar én heel erg on trend.

5) Plaid John Hanly (€112,50) Ik geef toe, ik vind het heerlijk om 's avonds onder een plaid te kruipen. Deze plaids zijn gemaakt van cashmere met merinowol. Ze zijn niet goedkoop, maar door deze combinatie kriebelen de plaids niet. YEEEH!

6) 3.1. Phillip Lim tas (€724,00) Je mag altijd blijven dromen toch?! Deze tas vind ik prachtig! Ik zoek al een tijdje een goede tas. Eentje waar mijn laptop ook in past, maar die ik ook als luiertas kan gebruiken. De mensen die mij kennen weten dat ik altijd alles kwijt ben, dus een handige tas zie ik als een goede investering. Deze vind ik prachtig... Alleen ja, nog even sparen!

7) DKNY Sandaaltjes (€129,00) Fysiek kan ik nog geen hakken dragen (ik had bekkeninstabiliteit), daarom ben ik altijd on the hunt voor goede platte schoenen. De juiste sandalen vinden die ook nog eens lekker zitten, is een hele klus. Deze vind ik te gek en ze zijn ook nog een tikkeltje sportief. 

8) Striped blouse (€34,95) Steeds vaker zie je mij in een blouse. Ik heb recent zo'n blauwe blouse gekocht en ben er zo blij mee. Ideaal om zo te dragen of met een vest als het een wat koudere dag is.

9) VanPauline (€27,95) Deze shop heb ik recent ontdekt en ik ben meteen fan. Ik hou van wat stoere prints voor mijn dochter Maud. Dit broekje heb ik gekocht en kan ik met zoveel leuke shirts combineren! Love it!

10) Trolley L vintage van Jannissima (v.a. €649 euro) Regelmatig ga ik weekendjes weg of heb ik een trip die ik moet maken. Altijd loop ik te sjouwen. Deze trolley staat op mijn wishlist!

Nooit meer een favorite missen? Volg Sarah ook op Instagram.

Sarah Glasbergen

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.