DIY: Gratis printable konijntje voor Pasen

DIY: Gratis printable konijntje voor Pasen

Deze superleuke konijntjes kun je met onze gratis printable zelf in elkaar knutselen voor Pasen!

Pasen, heerlijk! Samen aan de paasbrunch, leuke paasdingen maken, heerlijk koken, eieren zoeken en tijd doorbrengen met je gezin. Om van Pasen nóg meer een feest te maken, hebben wij een superleuke knutseltip: deze superschattige konijntjes voor Pasen, die je met onze gratis printable heel makkelijk zelf kan maken!

De konijntjes kun je gebruiken om pakjes drinken voor de kinderen makkelijk en snel een paastintje te geven, maar zijn ook superleuk als paasdecoratie, als eiermandjes of rondom eierdopjes, als traktatie of als servetringen. Kortom: er zijn talloze mogelijkheden. Bovendien zijn ze zó makkelijk en snel te maken, dat je kids ze zelf in elkaar kunnen knutselen.

Wat heb je nodig?

Deze knutselkonijntjes maak je in drie makkelijke stappen. Alles wat je nodig hebt is:

  • pakjes drinken
  • schaar
  • plakband
  • printer
 

 Hoe knutsel je deze konijntjes voor Pasen?

  1. Download de printable hier.
  2. Print 'm uit.
  3. Knip de konijntjes uit volgens de lijnen (trek de horizontale lijn bovenaan door, als je dat makkelijker vindt).
  4. Wikkel het konijntje rond een pakje drinken en maak vast met een stukje plakband. De printable is gemaakt om rond een standaard pakje te passen. Mocht het toch niet passen, kun je 'm onderin zelf bijknippen.
  5. Klaar!
 

Neem dus snel een kijkje en ga aan de slag met deze schattige konijntjes voor Pasen! 

TIP! Je kunt de konijntjes ook printen in kleur, al zijn ze ook al erg leuk in zwart-wit om dan met een stift of kleurpotlood zelf het neusje en de oren in te kleuren!

Ben je écht niet zo handig of heb je gewoon geen zin om zelf te knutselen? Je kunt toffe paasdecoratie natuurlijk ook gewoon lekker online kopen!

Redactie MiniMe.nl

Door

02 april 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.