Printable decoratie slinger voor in de babykamer

Printable decoratie slinger voor in de babykamer

Een vrolijke DIY-slinger voor in de kamer van jouw little dreamer.

De slingers kunnen uit! En dan hebben we het dit keer niet over de verjaardagsslingers of geboorteslingers, maar over de DIY slinger van The Cherry on Top. In samenwerking met The Cherry on Top hebben we speciaal voor jou een gratis printable DIY-slinger voor in de kamer van jouw little dreamer.

Hoe werkt het?

Voor je kunt beginnen met het knutselpakket heb je een aantal dingen nodig.

Benodigdheden:

  • Printer
  • Papier
  • Schaar
  • Touw of lint
  • Iets scherps om gaatjes mee te kunnen maken of een gaatjestang

Het stappenplan!

  1. Download de slinger, print 'm en knip 'm uit. Tot zover a piece of cake. Vanaf nu gaan we beginnen aan het échte werk.
  2. Prik aan de bovenkant van elk vlaggetje twee gaatjes. Ga niet te enthousiast met een perforator aan de slag, want dan worden de gaatjes misschien te groot of knip je per ongeluk een stukje van je vlaggetje af. Je kunt eventueel een gaatjestang gebruiken, te koop in bijna elke hobbywinkel. 
  3. Heb je alle vlaggetjes gehad? Rijg dan een touwtje of lintje door de gaatjes. Of je het touwtje voor- of achterlangs het vlaggetje laat lopen is natuurlijk helemaal aan jou. 
  4. Nu is het tijd om de vlaggetjes te verdelen over het touw of lint. Hang ze zo ver uit elkaar als je zelf wilt. Je kunt twee losse slingers maken, zoals op de foto's, maar je kunt er ook voor kiezen om één lange slinger te maken.
  5. Bevestig de slinger aan de muur met tape, zoals in het voorbeeld, of draai schroefjes of haakjes in de muur waar je de slinger aanvast knoopt. 

The Cherry on Top

Deze superleuke printable decoratie slinger is ontworpen door Bianca van The Cherry on Top. Na een vermelding in onze shopgids kwam Bianca met het idee om speciaal voor MiniMe.nl een slinger voor in de babykamer te ontwerpen. En zie hier het resultaat. In haar feestelijke webshop The Cherry on Top vind je alles om van jouw feestje een echt feest te maken. Van vlaggetjes en slingers tot de coolste cadeautjes.

 
 

Kijk voor meer gratis printables op de site van The Cherry on Top.  

Marsha van Bodegraven

Door

18 maart 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.