Toffe Luieropbergzak voor aan de commode!

Toffe Luieropbergzak voor aan de commode!

Geen gedoe meer met luiers! Deze luieropbergzak kun je gewoon ophangen aan je commode.

De luieropbergzak is een uitkomst! Luiers nemen altijd heel veel plek in beslag op de commode. Je hebt een luiertas voor als je onderweg bent, maar hoe handig kan het zijn dat je een luieropbergzak hebt om aan je commode te hangen? Twee vliegen in één klap! Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de luieropberg zak hier... 

Toffe pamerzak

Wij spotten deze pamperzak van het merk House of Jamie. Je kunt deze aan de commode hangen of een andere plek in de babykamer geven. Zo heb je meer ruimte om andere dingen op te bergen. Deze luierzak wordt geleverd met houten hangertje en plankje om de bodem te verstevigen.

Verschillende kleuren

De zak is gemaakt van 100% linnen en is tweekleurig. Je kunt de zak aan beide kanten ophangen. Je kunt kiezen voor een zandkleur of een grijze tint. De andere kant is wit. Dus wil je weer eens een andere look, dan draai je de zak gewoon om!

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.