Een frisse look! Make-up ontdekkingen van een vermoeide mama

Een frisse look! Make-up ontdekkingen van een vermoeide mama

Korte nachten, 's avonds nog lang doorwerken en dan ook nog in het weekend een avond te laat naar bed. Natuurlijk geen probleem alleen, ik vind dat je het wel gaat zien.

Ik ben 32 jaar en een werkende mama. Mijn leven vind ik te gek, maar ik vind het soms best pittig. Korte nachten, 's avonds nog lang doorwerken en dan ook nog in het weekend een avond te laat naar bed. Natuurlijk geen probleem, alleen vind ik dat je het wel gaat zien. 

Meer met beauty producten bezig

Ik denk dat ik daarom steeds meer into beauty producten ben! Eigenlijk nog veel meer dan vroeger! Natuurlijk denk ik wel dat ik me hier meer mee bezig hou dan de gemiddelde vrouw, omdat het ook gewoon een deel van mijn baan is. Wel ben ik een stuk selectiever geworden wat ik op mijn gezicht smeer. 

Na zwangerschap een andere huid

Eigenlijk heb ik nooit een moeilijke huid gehad. Na mijn zwangerschap (of gewoon omdat ik ouder word) is mijn huid droger geworden, kom ik meer lijntjes tegen en wat donkere plekjes. Of te wel, je ziet dat ik geen 22 meer ben. Geen ramp, alleen met een opgroeiend meisje van 1 jaar, niet heel veel slaap, heb ik een look nodig die er uitziet alsof ik helemaal uitgerust ben!

Ouder worden

Ik zou willen zeggen; "Ik vind het geen probleem dat ik ouder word". Alleen dan zou ik liegen. Als ik teveel make-up gebruik ziet het er alleen maar erger uit. Ik verdiep me in producten die zowel goed zijn voor mijn huid als die een mooi effect hebben en zorgen voor een frisse look. 

Daarom laat ik vanaf nu met regelmaat mijn favoriete producten zien. Ik ben absoluut geen make-up artist, ik hou ervan om dingen te testen, dus ben heel benieuwd wat jouw ultieme tips zijn! 

Sarah Glasbergen

Door

18 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.