Outfit of the day | Sarah gaat voor een stoere denim

Outfit of the day | Sarah gaat voor een stoere denim

Een stoere spijkerbroek met een gat erin. Wij vinden dat nog steeds een toffe outfit!

Zoals je gewend bent kun je elke week op MiniMe.nl inspiratie opdoen voor een te gekke outfit. Afgelopen zomer zag je al vaak de jeans met scheuren of gaten in het straatbeeld. Wij vinden deze broeken nog steeds te gek! Het ziet er stoer uit en zoals je van spijkerbroeken gewend bent, zijn ze goed te combineren. 

We love denim

Spijkerbroeken zijn altijd goed, in wat voor stemming je ook bent en hoe je dag er ook uitziet. Voor deze outfit is de broek gecombineerd met een leuk jasje. De sjaal en het roze vestje maken deze outfit af! En heb je de schoenen al gezien? Deze toffe exemplaren lopen heerlijk en zien er ook nog eens gaaf uit. 

Volle kast 

De kledingstukken die je op deze foto ziet, zijn geshopt bij Volle Kast. Je hebt deze naam vast al eens voorbij zien komen op MiniMe.nl, want wij vinden deze tweedehandswinkel te gek! Naast gave items voor jezelf kun je hier ook terecht voor mooie tweedehands kleding voor je kids.

Lisette Kaptein

Door

09 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.