Niet koken tijdens de kraamweken? Wij vonden de oplossing!

Niet koken tijdens de kraamweken? Wij vonden de oplossing!

Wanneer je tijdens je kraamweken geen zin hebt om te koken kies dan voor Dinner Baby.

Er komt veel op je af als je zwanger bent, maar ook als je baby er eenmaal is. Er is weinig tijd om iets heerlijks voor te schotelen en eigenlijk gaat al je aandacht uit naar je nieuwe spruit. Wij vonden een mooi concept: Dinner Baby. Zij helpen je om de eerste week door te komen mét biologisch eten! 

Niet koken tijdens kraamweken? Dinner baby

Op het moment wanneer je in verwachting bent, ben je veel aan het regelen. Je struint het internet af voor een nieuwe buggy en bent druk in de weer voor de kinderkamer. De nesteldrang is voor veel zwangere vrouwen een bekend fenomeen. Tijdens je zwangerschapsperiode kan je bij Dinner baby al voor je kraamweek maaltijden regelen. Je moet minimaal vier diners bestellen, maar je komt al snel aan dit getal als iedereen (opa, oma, tante, oom) mee blijft eten als ze komen genieten van het wondertje.

Verse producten
Bij Dinner baby heb je altijd maaltijden gemaakt van verse producten. 

Verse producten

Een kraamweek duurt officieel 8 dagen, inclusief de dag dat je baby geboren is en 7 dagen erna. De meeste mensen bestellen dan ook gewoon voor deze hele periode. Dinner Baby werkt met alleen maar biologische producten dus om ervoor te zorgen dat je ook alleen maar verse producten krijgt, komen ze halverwege de week nog een keer langs met boodschappen. Versheid is dus gegarandeerd!

 

voor iedereen wat wils

Heb je al veel kleine kinderen rondlopen? Dan hebben ze een kids menu dat je er speciaal bij kunt bestellen! De producten zijn erg vers en ondanks dat je ze alleen hoeft op te warmen, zorgt dit wel voor de rust en tijd. Kan je wel gebruiken na de bevalling. De dinners voor de kids zijn te bestellen voor €6,25 per kind en voor de volwassenen zijn de diners €11,25 per persoon.

eeN greep uit het assortiment

Om je een idee te geven wat je in een week voorgeschoteld krijgt, hebben we hier een paar voorbeelden: Arabische Couscous & Merquez met verse munt en frisse yoghurtdip, Thaise Noodles met Bio Beef en ook de Tagliatelle met paddenstoelen (met kip van de vegetarische slager) ontbreekt niet in dit lekkere menu!

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.