Outfit of the day | Sarah kiest voor comfortabel

Outfit of the day | Sarah kiest voor comfortabel

Wij houden van te gekke kleding! Want zeg nou zelf, ook als moeder wil je er toch gewoon goed en verzorgd uit blijven zien?

Voor deze outfit of the day is Sarah bij Volle Kast geweest. Volle Kast is een tweedehandswinkel voor merkkleding, gelegen aan de Zwaanshals in Rotterdam.

Je vindt hier mooie merken zoals Humanoid, Dante 6, Isabel Marant, Maison Scotch en Second Female. Bij Volle Kast worden bijna dagelijks nieuwe items ingebracht en hierdoor is er dus altijd wel iets tofs te shoppen. Op Instagram word je 'live' op de hoogte gehouden van de nieuwste aanwinsten en dan is het rennen geblazen om de eerste te zijn om juist dat ene te gekke item te scoren.

 

Comfy outfit

Voor deze outfit heeft Sarah gekozen voor een comfy broek. Lekker zacht en dus heel goed draagbaar. In combinatie met het denim overhemd, het toffe jasje en de sjaal is dit een outfit die voor veel gelegenheden geschikt is. Je kunt ermee naar je werk, maar deze outfit zit ook heerlijk tijdens het shoppen of spelen met kids. 

Ook voor mini's

Volle Kast biedt niet alleen maar dameskleding aan. Je kunt hier ook terecht voor mooie kinderkleding, hoe fijn!

Alle items zijn geshopt bij Volle Kast, Zwaanhals 546 in Rotterdam. Bekijk hier de website voor meer informatie. 

Lisette Kaptein

Door

09 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.