Must-see: Dummie de Mummie

Must-see: Dummie de Mummie

Nog op zoek naar een leuke (en niet echt enge) film voor de kids voor Halloween? Dummie de mummie is een leuke nieuwe film voor kinderen.

De Nederlandse familiefilm Dummie de Mummie is zeker spannend, maar ook erg mooi en hartverwarmend. Vriendschap, avontuur en een paar leuke verwijzingen voor volwassenen naar films als Indiana Jones maken deze film een must-see.

Een normale jongen (Goos) in een normaal dorp waar nooit iets gebeurd. Tot hij op een dag een levende mummie op zijn bed ziet zitten! Eh, wat doe je dan? Goos en zijn vader Klaas besluiten om de mummie bij hen te laten wonen. Dummie de mummie is vanaf dat moment hun Egyptische neefje met brandwonden. Hij gaat met Goos mee naar school, waar hij al snel populair is. Hij kan met alles meedoen, maar mag nooit zijn magische scarabee verliezen. Als twee pestkoppen er dan toch mee vandoor gaan moet Goos tot het uiterste gaan om zijn beste vriend te redden. Gebaseerd op de boeken van Tosca Menten.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.