Soldaat mag toch naar huis om pasgeboren dochter te zien

Soldaat mag toch naar huis om pasgeboren dochter te zien

Heel mooi: de vrouw van een soldaat die op missie was beviel van een dochter. De soldaat kreeg tot zijn verrassing direct verlof...

Heel mooi: de vrouw van een soldaat die op missie was beviel van een dochter. De soldaat kreeg tot zijn verrassing direct verlof en kon een dag later zijn kleine meid voor het eerst in zijn armen houden. 

Als je op een missie bent, maak je die vaak gewoon af. Logisch ook, maar sergeant John Vorrath was maar wat blij dat zijn commandant hem 'heel even' met verlof stuurde. Hij had zojuist zijn dochter geboren zien worden via FaceTime en dan wil je natuurlijk niets liever dan die kleine in je armen houden. Z'n commandant gaf hem de gelegenheid en 22 uur later sloop hij de ziekenhuiskamer van zijn vrouw binnen, die van niets wist. Een prachtige verrassing!

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.