Vader maakt supertof kostuum voor Halloween

Vader maakt supertof kostuum voor Halloween

Deze vader maakt het meest creatieve en mooie kostuum voor zijn kind speciaal voor Halloween. Bekijk deze video om het verbluffende resultaat te zien!

Dat Halloween groot is in Amerika wisten we al een tijdje. Ze versieren hun huizen en kleden zich ieder jaar weer in de meest enge en gekke creaties. Ouders hebben er nu ook een sport van gemaakt hun kids de meest fantastische outfits te geven. Daar is deze papa naar onze mening helemaal in geslaagd!

Vader maakt supertof kostuum voor Halloween. Deze papa heeft voor zijn dochter een verlicht Minni Mouse- pak gemaakt. En niet door een paar strengen lampjes om haar heen te wikkelen. Nee, deze papa maakte een pak bestaande uit 372 LED-lampjes. De lichten reageren op geluid en er zit zelfs een microfoon in het pak verwerkt zodat ze zelf kan bepalen welke kleur haar pak is. Dochter Zoey lijkt er heel blij mee te zijn en wij kunnen ons alleen maar afvragen: wanneer kunnen we dit pakje in Nederland kopen? De 'Minnie Mouse stick-man' zal ongetwijfeld ook hier een grote hit worden. 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.