Review slaapzak Sleepy Bo

Review slaapzak Sleepy Bo

Op zoek naar een leuke slaapzak voor je baby? Wij hebben de slaapzakken van Sleepy Bo getest!

Je hebt slaapzakken en slaapzakken. Dat blijkt! Ik vroeg me namelijk af wat er allemaal zo speciaal aan een slaapzak kon zijn – behalve dan de print of het materiaal. Maar er is dus meer mogelijk - blijkt met de slaapzak van Sleepy Bo!

Geen 'normale' slaapzak

Nu kan ik een ‘normale’ slaapzak net zo goed niet aan doen bij Teddy want mevrouw is nogal een druktemakertje (en das nog zacht uitgedrukt). Normaal gesproken slaapt zij ingebakerd omdat ze zichzelf anders voortdurend wakker ‘slaat’.

Ritsen van Sleepy Bo

Dan dus maar even de slaapzak testen bij een kort middagslaapje. Makkelijk eerste punt – hij kan helemaal open. Rits zit aan de zijkant en niet aan de voorkant. Wat het voordeel hiervan is? Je kan op deze manier heel makkelijk een luier verschonen zonder dat de slaapzak uit moet of in een prop naar boven moet worden geschoven om overal goed bij te komen. Vooral ‘s nachts een super pluspunt!

Mooi afgewerkt

Daarnaast zijn de ritsen mooi afgedekt zodat er geen harde stukjes voelbaar zijn voor je kind. Das toch ook best fijn.

 

Zachte stof

Materiaal is fijn alleen… de binnenkant is super zacht. Pluspunt – absoluut… alleen… Teddy heeft nogal zweetvoetjes (heeft ze niet van mij hoor – stel je voor! Hahaha) en als ik de slaapzak uit doe zien haar voetjes er uit als mini schaapjes. Whahahaha! Allemaal witte pluisjes die vastgeplakt zitten en das best een werkje om deze er af te krijgen.

Dun materiaal

Verder minpuntje – maar wellicht bestaat hij ook in een model van dikker materiaal - is dat de slaapzak heel dun is. Je moet dus echt nog wel een lekker dekentje over je baby heen leggen om te voorkomen dat het echt koud wordt.

 

Eindoordeel

Conclusie – niet geschikt voor mijn kleine Free Wrestling Mini Houdini maar verder – op de pluisjesplakkerij na een prima slaapzak met een zeer goede en praktische vormgeving.

De Sleepy Bo is verkrijgbaar in roze met stip en grijsblauw met ster bij sleepybo. De Sleepy Bo is one size (50-62 dus voor 0 tot 4 maanden) en is €36.95 zonder mouwen en €39.95 met lange mouwen. 

Kirsty Nagel

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.