De beste 5 buggy’s van 2023!

De beste 5 buggy’s van 2023!

Op zoek gaan naar een buggy klinkt makkelijker dan het is. Er zijn zoveel verschillende soorten! Hoe weet je nou wat de beste buggy is? Wij helpen je een handje, want in dit artikel vind je de 5 beste buggy’s van 2023!

Waar je baby nog niet kán lopen, hebben oudere kinderen gewoon heel vaak geen zin om te lopen. En een peuter stop je niet zo makkelijk meer in de draagzak. Met een buggy neem je je kindje overal mee naar toe en kan er de hele dag gewandeld maar ook  Maar met welke buggy vervoer je je mini nu het meest veilig, makkelijk en comfortabel? Team MiniMe is voor jou op zoek gegaan. Dit zijn de 5 beste buggy’s van 2023!

De Joolz Aer+

Met de Joolz Aer+ ben je altijd ready to roll! Geen zin om altijd die grote kinderwagen mee te slepen? Met deze lichtgewicht en ergonomische buggy van Joolz hoeft dat ook niet. De stijlvolle Joolz Aer+ is veilig en eenvoudig. Je klapt de wagen met één hand in en uit. Ideaal als je kindje opeens besluit tóch zelf te willen lopen, want dankzij de draagriem gooi je de lichtgewicht buggy zo over je schouder. De buggy biedt goede ventilatie en voldoende opbergruimte voor speelgoed, luiers en boodschappen. Bovendien groeit het design van de wagen moeiteloos met je gezin mee. Heeft je kindje meer ruimte nodig? De extra lange rugleuning biedt optimale nek- en hoofdondersteuning en kan tot 22 kilo dragen. Bij gezinsuitbreiding kun je de Joolz Aer+ upgraden met een extra wieg of een meerijplankje voor oudere kinderen. Makkelijk en duurzaam! 

LEES OOK: Buggy's vergelijken | Hoe vind je de beste buggy?

DE cybex coja

De Cybex Coya is een indrukwekkende reisbuggy die zich onderscheidt als een van de beste opties op de markt. Met zijn stijlvolle design en praktische functies is deze buggy perfect voor ouders die onderweg willen zijn zonder in te leveren op comfort en gemak. De Coya biedt een soepele en comfortabele rit dankzij de vering op alle wielen, waardoor hobbelige oppervlakken moeiteloos worden overwonnen. Bovendien zorgt het compacte formaat ervoor dat de buggy gemakkelijk kan worden opgevouwen en opgeborgen, wat ideaal is voor reizen en het manoeuvreren door drukke straten. Met een verstelbare rugleuning en een ruime zitting kan je kindje comfortabel zitten of zelfs een dutje doen tijdens het wandelen. De Cybex Coya is zowel praktisch als stijlvol en biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en comfort voor ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardige reisbuggy!

cybex coya buggy

De Babyzen Yoyo²

Of je nu dagelijks een wandeling maakt door de stad of dat je echt op reis gaat… de Babyzen Yoyo 2 in 6+ versie biedt uitkomst. Deze buggy, die verkrijgbaar is in een heleboel te gekke kleuren, is heel makkelijk in- en uit te klappen en is zo compact dat de meeste vliegtuigmaatschappijen de buggy accepteren als handbagage. Doordat de wagen is voorzien van individuele vering in elk wieltje, weet je zeker dat je kindje comfortabel zit en jij comfortabel achter de wagen loopt! De Babyzen Yoyo 2 is voorzien van een schouderriem, een verstelbare zonnekap en opbergruimte en kan naar wens uitgebreid worden. Dat is comfortabel genieten!

De Maxi-Cosi Leona

Woon je in de stad? Met de Maxi-Cosi Leona wordt het leven een flink stuk makkelijker! Kinderkopjes of hobbelige stoepen? Met de buggy Leona is elke wandeling comfortabel, dankzij de gevoerde en zachte zitting én de schokabsorberende vering. In deze buggy kan je de zitting in de rijrichting of juist tegen de rijrichting inzetten – net wat je prettig vindt! Bovendien kan je de rugleuning verstellen, waardoor de buggy met je kindje meegroeit. Met de Leona investeer je in jaren gemak en comfort. De buggy is opvouwbaar met één hand en heeft een ruime boodschappenmand. Jullie zijn klaar om te gaan! 

De Easywalker Miley 

Net als je dacht dat het niet vlotter kon… was daar de Easywalker Miley. Je wordt gewoon blij van deze prachtige, stijlvolle buggy van Easywalker. De wagen ziet er goed uit en heeft de kwaliteit die je van Easywalker mag verwachten: een frame dat snel en soepel meebeweegt, een innovatief in- en uitklapsysteem en een bekleding die volledig is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De buggy is voorzien van een regenhoes, boodschappenmand en reistas. Je kindje mag al in deze mooie buggy vanaf 6 maanden tot hij/zij 22 kg weegt. Wij worden blij van deze mooie buggy! En jij?

 

Wat een prachtige buggy’s allemaal! Wat is jouw favoriet?

Isabel Van Der Boog

Door

17 november 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.