Piep Puckababy | Onze favoriete inbakerslaapzak!

Piep Puckababy | Onze favoriete inbakerslaapzak!

Zo mooi. Zo veilig. Zo heerlijk slapen. Gun je baby (en jezelf!) de lekkerste nachtrust met de ‘Little Human’-collectie van Puckababy.

Baby’s en slapen… het blijft een dingetje. Om lekker te kunnen slapen, moet jouw baby zich veilig, beschermd en geborgen voelen. Met de ‘Little Human’-collectie van Puckababy kan jij je baby deze belangrijke basisbehoeften allemaal bieden. 

inbakerdeken piep van puckababy in lichtblauw

Slaapoplossingen van Puckababy

Al sinds 2007 maakt Puckababy slaapoplossingen voor kinderen van 0 tot 7 jaar. De inbakerzakken en slaapzakken van dit bekende slaapmerk bieden kinderen én ouders van over de hele wereld een goede nachtrust. Puckababy wil functionele én esthetische producten maken en wat ons betreft maakt dat Puckababy een prachtig merk. 

Veilig slapen

De producten van Puckababy zijn allemaal gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Bovendien neemt Puckababy de feedback van ouders altijd zeer serieus om haar producten te verbeteren. Dit allemaal om er zeker van te zijn dat jouw kindje veilig en lekker kan slapen. 

 puckababy

Little Human 

De Little Human-collectie is eigenlijk de kers op de taart. We waren al fan van de prachtige slaapzakken en inbakerzakken van Puckababy, maar deze lijn is echt prachtig. De Little Human-collectie heeft prachtige ontwerpen met zachte kleuren en patronen die gebaseerd zijn op de natuur. Ook kan je kiezen uit verschillende materialen, zoals Tencel en Teddy. 

bag 4 seasons inbakerslaapzak van puckababy in donderblauw

Je kunt kiezen uit de volgende producten: 

  • Piep 0-3 maanden. Dit veilige inbakerzakje maakt je baby rustig. De inbakerzak met buikbandje geeft je baby een geborgen en knus gevoel, maar de inbakerzak zit nooit te strak. 
  • Mini 3-6 maanden. De Mini zit ruimer dan de Piep en geeft je kindje meer bewegingsvrijheid. De Mini biedt je kindje de overgang van inbakeren naar gewoon slapen. 
  • Bag Newborn 0-6 maanden. Niet elk kindje houdt van inbakeren en daarom heeft Puckababy ook de in lengte verstelbare Bag Newborn met afritsbare mouwtjes.
  • Bag 4 Seasons 6 maanden tot 2,5 jaar. In deze slaapzak kan je kindje het hele jaar door veilig slapen. Je past de zak moeiteloos aan aan elke temperatuur en elk seizoen. 
  • Bagkidz 2,5 tot 7,5 jaar. Voor de grotere kindjes is er ook een ideale oplossing om lang door te kunnen slapen! 

Isabel Van Der Boog

Door

07 mei 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.