Babynamen met drie letters

Babynamen met drie letters

Zoek jij een korte naam voor jouw soon to be born baby? Check onze lijst met babynamen met drie letters dan eens!

Korte babynamen zijn erg populair! Daarom hebben wij een heleboel superleuke babynamen met drie letters verzameld. Lekker kort en krachtig, daar hou ik zelf heel erg van! Ben jij nog op zoek naar inspiratie? Ga dan eens mijn lijstjes voor jongens- en meisjesnamen met drie letters langs, wie weet zit er iets voor je bij!

Babynamen met drie letters zijn er in allerlei varianten. Modern, klassiek, Nederlands, Engels, heel populair of nog onbekend... you name it! Als je van plan bent om je kind meerdere namen te geven, is het ook mooi om een aantal babynamen met drie letters met elkaar te combineren. Zo kom je vast tot dé perfecte naam voor jouw baby!

TIP: SCHRIJF JE IN VOOR ONZE maandelijkse NIEUWSBRIEF!

Wil je elke week een awesome mailtje van ons ontvangen met daarin de ontwikkeling van jouw soon to be born baby of newborn?

Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief! 

Jongensnamen met drie letters

Korte jongensnamen zijn er heel veel. Ik hou ervan! Sommige namen met drie letters zijn al ouder en maken nu weer helemaal een come back (denk aan Jan of Ben!), andere namen zijn meer modern en echt van deze tijd. Er is dus voor iedereen wel een jongensnaam met drie letters te vinden! Misschien zit er in dit lijstje van 30 babynamen voor jongens met drie letters iets voor je bij?

 1. Abe
 2. Ben
 3. Cas/Kas
 4. Dex
 5. Eli
 6. Fos
 7. Ian
 8. Ivo/Yvo
 9. Jan
 10. Jax
 11. Jef
 12. Jim
 13. Jip
 14. Job
 15. Kai/Kaj
 16. Lev
 17. Lex
 18. Luc
 19. Lux
 20. Mik
 21. Nic
 22. Nim
 23. Pim
 24. Rob
 25. Raf/Rav
 26. Rik
 27. Sam
 28. Sem
 29. Seb/Sep
 30. Syl
 31. Tim
 32. Ted
 33. Vic/Vik
 34. Wes
 35. Zep

geboortekaartjes sprookje

PRACHTIGE GEBOORTEKAARTJES

Prachtige geboortekaartjes om zelf te bewerken! Met een collectie van meer dan 1000 kaartjes zit jullie geboortekaartje hier zeker bij! Én het eerste proefkaartjes is GRATIS!

Bekijk hier de geboortekaartjes van Lief, Leuk & Eigen

Meisjesnamen met drie letters

Ben jij op zoek naar een leuke korte meisjesnaam? Die stoer is, maar toch ook iets liefs heeft? Super! Misschien zit dé naam er wel bij in dit lijstje met 30 babynamen met drie letters voor meisjes:

 1. Amy
 2. Ann
 3. Ana
 4. Ava
 5. Bea
 6. Eva
 7. Evi
 8. Fay
 9. Fem
 10. Fie
 11. Isa
 12. Ise
 13. Ivy
 14. Jet
 15. Joy
 16. Kay/Kae/Kee
 17. Kim
 18. Lea
 19. Lia
 20. Liv
 21. Liz
 22. Loa
 23. Lot
 24. Lou
 25. Lux
 26. Mae
 27. Mai/Maj
 28. Mia
 29. Pip
 30. Rei
 31. Sam
 32. Sky
 33. Sue
 34. Viv
 35. Zoë

Babynaam kiezen: checklist

Ben jij zwanger en staat het verzinnen van dé babynaam nog op je to do-lijst? Lees dan vooral even ons uitgebreide artikel over het kiezen van de babynaam. Er zijn een paar dingen waar je écht even op moet letten voordat jij je kindje een naam voor het leven geeft!

 
Sarah Glasbergen

Door

29 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.