Gespot! Natuurlijke babyverzorging van Bambo Nature

Gespot! Natuurlijke babyverzorging van Bambo Nature

Babyverzorging die goed is voor jouw baby en de natuur? Lees hier meer over Bambo Nature, een lijn met natuurlijke babyverzorging!

Als new mom wil je natuurlijk alleen het beste voor je baby en dus ook als het gaat om verzorgingsproducten. Tere babyhuidjes kunnen nog niet zo veel hebben, dus is het slim om natuurlijke babyverzorging te kiezen om je baby’s huidje zacht en soepel te houden. Ik tip graag de superfijne producten van het nieuwe merk Bambo Nature!

Babyhuidjes zijn teer en gevoelig. Daarom is het heel belangrijk om verzorgingsproducten te gebruiken zonder gekke toevoegingen en het liefst met alleen natuurlijke ingrediënten. Zo blijft dat mooie huidje lekker zacht, soepel en verzorgd!

Natuurlijke babyverzorging

Bambo Nature is een vernieuwd merk op het gebied van natuurlijke babyverzorging. Dit merk, ontstaan uit de ‘Nordic way of life’, wordt geproduceerd in Denemarken: daar waar kwaliteit hand in hand gaat met respect voor elkaar en de natuur.

De natuurlijke verzorgingslijn van Bambo Nature heeft alles wat je baby nodig heeft. Denk aan luiers, billendoekjes, nachtbroekjes, badproducten, verschoningsmatjes en billencrème.

Minimalistische producten zonder toevoegingen

De luiers en babyverzorgingsproducten van Bambo Nature zijn gemaakt met de beste materialen voor de huid van je baby. Dit zijn minimalistische producten zonder toevoegingen. De producten zijn dermatologisch getest en zijn Asthma Allergy-gecertificeerd voor een minimale kans op allergie, eczeem of huidirritatie. Perfect voor de (gevoelige) babyhuid dus!

baby in luier van bambo

Ook goed voor de natuur

De producten in de Bambo Nature-lijn hebben bovendien het (heel strenge) Nordic Swan Eco-label. De volledige energie voor de productie van de luiers komt van 100% windenergie en 95% van het restafval wordt hergebruikt. Daardoor kun je erop vertrouwen dat deze producten de meest veilige keuze zijn voor zowel een gezonde babyhuid als de natuur!

Luiers van Bambo Nature

De luiers van Bambo Nature hebben een nieuwe frisse look gekregen met schattige Deense diertjes. Er zijn daarnaast nog een aantal kenmerken die deze luiers echte aanraders maken:

  • Er wordt minder inkt op de luiers gebruikt voor een minimale eco footprint.
  • Er zit een handige verzadigingsindicator in, zodat je baby niet te lang met natte billen zit.
  • Geen toevoegingen: dus geen parfum, parabenen, lotions of conserveringsmiddelen.
  • Door nieuwe technologie zorgen de luiers voor een snelle absorptie, waardoor de luiers nu nóg dunner zijn, maar nog steeds héél veel kunnen opnemen.

luiers van bambo nature

Veganistische BIO billendoekjes

Wanneer je de luiers van Bambo Nature gebruikt in combinatie met de BIO-billendoekjes, ben je al helemáál goed bezig. Deze multifunctionele doekjes zijn namelijk biologisch afbreekbaar en zorgen voor een gezonde babyhuid. De billendoekjes zijn veganistisch en bevatten alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Een verantwoorde en veilige keuze voor je baby en het milieu!

Probeer Bambo Nature voor slechts €1

Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan kun je nu een Bambo Nature-probeerpakket bestellen voor maar €1! Deze euro gaat rechtstreeks naar het goede doel Scharrelkids Fonds van het Instituut voor Natuureducatie (IVN).

Meer informatie over de Bambo Nature-lijn vind je op de website van Bambo Nature. Je shopt de producten van Bambo Nature ook in hun webshop!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bambo Nature.

Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.