Handige tips & toffe items voor een geslaagd kinderfeestje

Handige tips & toffe items voor een geslaagd kinderfeestje

Back to school betekent ook dat er het komende schooljaar weer een kinderfeestje georganiseerd moet worden! Check deze must-haves en must-do’s!

De vakantie is voorbij, een nieuw schooljaar is aangebroken. Dat betekent vast ook dat er het komende jaar weer een kinderfeestje georganiseerd moet worden. Leuk! Toch? Voor iedereen die gek is op party planning én moms die daar juist niet zo blij van worden, hebben wij tips & toffe items voor een geslaagd kinderfeestje verzameld.

Must-haves voor een kinderfeestje

Of je het nu groots aanpakt of juist maar een paar kindjes uitnodigt: een kinderfeestje kan niet zonder goede basics. Uitnodigingen, een taart, decoratie en heel veel lekkers mógen gewoon niet ontbreken. Maar waar vind je toffe exemplaren? En wat als je kinderfeestjes organiseren niet leuk vindt of niet goed kan, maar je je kind wel een onvergetelijke dag wil bezorgen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing!

Laat je kinderfeestje organiseren

Het begint natuurlijk allemaal bij het organiseren van het kinderfeestje. Heb je geen zin om dat zelf te doen of weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je gewoon niet zo creatief? Huur dan iemand in om het voor je te doen! Een soort weddingplanner, maar dan voor kinderfeestjes. Sounds good, right? Er zijn steeds meer bedrijven door wie je een kinderfeestje kunt laten organiseren, zowel thuis als op locatie. 

Decoratie voor een kinderfeestje

Voor een écht feestgevoel heb je natuurlijk decoratie nodig! Het is een leuk idee om alles in één thema(kleur) te houden, dan ziet het er extra mooi uit. Partydeco.nl heeft de grootste keuze in thema’s van nu. Denk aan zeemeerminnen, dino's, flamingo's, vliegtuigen, wildlife, galaxy en nog véél meer! Bovendien zijn ze premium dealer van de prachtige merken Ginger Ray en Meri Meri.

Je vindt er alles wat je nodig hebt (meer dan 3.500 artikelen!) voor de perfecte aankleding van jouw kinderfeestje. Bordjes, bekertjes, slingers, taarttoppers, tafelkleden, opblaasbare cijfers en letters, etagères... you name it! En wat dacht je van een toffe ballonnenboog? Mocht je last minute tóch groots willen uitpakken of je bent iets vergeten? No worries, via Partydeco.nl heb je je bestelling morgen in huis als je voor 22.00 uur bestelt. Overigens kun je ook voor babyshowers, geboorte, feestdagen en volwassen verjaardagen bij ze terecht!

Shop al het moois op de website van Partydeco.nl >>

Uitnodigingen voor kinderfeestjes

Hoe laat je kindjes weten dat ze uitgenodigd zijn voor het feestje van jouw mini-me? Juist, door een toffe uitnodiging! Dat hoort er toch een beetje bij, kaartjes uitdelen in de klas of op het schoolplein. Ieder kind vindt het geweldig om post te krijgen. Veel leuker dan een app’je naar ouders van de kinderen die mogen komen. 

Shop hier de leukste uitnodigingen >>

Taart!

Een verjaardagfeest zonder taart is geen verjaardagsfeest, toch? Een taart hoort er gewoon bij, ook op een kinderfeestje! Ben je zelf niet zo’n bakker? Geeft niet, tegenwoordig kun je de mooiste en lekkerste taarten gewoon online bestellen. Ze worden dan kakelvers bij je thuis afgeleverd. Of je nu een traditionele slagroomtaart kiest (met foto!), of liever gaat voor cheesecake (yum!)... Of wat dacht je van zo’n mooie layer- of dripcake? Het water loopt ons al in de mond! Tipje van ons: als echte Rotterdammers kunnen wij je de taarten van Dudok Rotterdam écht heel erg aanraden. Vooral de appeltaart en red velvet zijn niet te versmáden! Gebak van HEMA is natuurlijk ook nog steeds superlekker.

Shop hier de mooiste en lekkerste taarten >>

Snoep & snacks voor een kinderfeestje

Spekjes, rozijntjes, jelly beans, popcorn, likkoekjes, Engelse drop, tum tums en chips. Klinkt goed, right? Het staat allemaal heel gezellig op een candy table én het belangrijkste: het is gewoon hartstikke lekker! Net als taart horen snacks en snoepjes gewoon bij een verjaardag. Wil je flink inslaan voor een kinderfeestje, dan shop je ook snoep  gemakkelijk online. Candyonline.nl heeft een héél uitgebreid assortiment, met ook bijzondere buitenlandse merken. Superleuk! Ook bij HEMA kun je goed terecht voor zoetigheid.

Wil je ook gezondere opties aanbieden voor kindjes die niet zo veel suiker mogen? Dan kun je snackjes van merken als Organix op tafel zetten!

Na afloop van het kinderfeestje is het een soort traditie om de kindjes nog een uitdeelzakje met lekkers mee naar huis te geven. Die kun je natuurlijk vullen met wat jij leuk vindt! 

Shop hier allerlei soorten uitdeelzakjes >>

Kinderfeestje zelf organiseren

Ga je het kinderfeestje zelf organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken? No worries, MiniMe.nl to the rescue! Wij hebben een handig artikel geschreven over zorgeloos een kinderfeestje organiseren. Met onze tips komt het helemaal goed!

Marieke van Boven

Door

18 september 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.