Gespot! MrStarsky

Gespot! MrStarsky

Een speciaal en uniek kraamcadeau of een fonkelend geboortekaartje? MiniMe’s Sarah tipt de prachtige sterrenhemels, het gepersonaliseerde voorleesboek én de magische geboortekaartjes van MrStarsky!

Zoek jij een heel speciaal kraamcadeau? Of wil je zelf graag iets bijzonders kopen voor je newborn? Ik tip graag de unieke sterrenhemels en het mooie, gepersonaliseerde voorleesboek van MrStarsky!

Wanneer er in mijn omgeving een kindje geboren wordt, vind ik het altijd best lastig om een leuk kraamcadeau te geven. Natuurlijk zijn alle kersverse ouders dolblij met een cadeaubon, maar erg origineel is het niet. Ik stuitte op de sterrenhemels en het gepersonaliseerde voorleesboek van MrStarsky en ik ben echt mega enthousiast!

Kinderkamer met Mr Starsky

MRSTARSKY X SUMMER 2021

Zomervakanties hebben iets magisch… De tijd lijkt langzamer te gaan, je maakt nieuwe herinneringen en je ontdekt plekken waar je altijd wel zou willen blijven. Om dit heerlijke zomergevoel voor altijd vast te houden, is er nu de MrStarsky X Summer 2021 poster: de poster waarop de sterrenhemel te zien is op dat ene bijzondere moment van afgelopen zomer. De poster is te verkrijgen in 3 prachtige kleurencombinaties: Pistachio, Lavender en Mango. Want zonnige herinneringen moeten vrolijk worden vastgelegd. 

zomer sterrenhemelposters

UNIEKE GEBOORTEPOSTER VAN DE STERRENHEMEL

Bij MrStarsky kun je ook een sterrenhemel laten maken voor de geboorte van een kindje. Op de poster zie je hoe de sterren stonden op de specifieke plek en het moment dat jouw kindje, of het kindje van bijvoorbeeld een vriendin, geboren werd. En omdat de sterrenhemel er altijd anders uitziet, is de poster is dus altijd uniek, net als ieder kindje!

Maud en Mink hebben allebei een sterrenhemel van MrStarsky in hun kamer hangen. Toen ik ze de eerste keer zag, kreeg ik gewoon een beetje kippenvel; hoe mooi is het om de stand van de sterren te zien, precies op de minuut dat mijn kids ter wereld kwamen? Heel speciaal! Ze staan daarnaast ook gewoon onwijs tof in hun kamers.

GEBOORTEPOSTER ZELF ONTWERPEN

Voor de illustraties op de posters werkt MrStarsky samen met getalenteerde designers. Inmiddels kun je kiezen uit zes stijlen, dus welke kleur jouw baby- of kinderkamer ook heeft… er is altijd wel een sterrenhemels die er mooi bij past. 

Geboorteposter met dieren

MrStarsky heeft ook een mooie samenwerking met illustrator Anna Katharina Jansen. Zij maakt te gekke illustraties van sterrenbeelden in een supermooie stijl. Daarnaast zijn er nog twee toffe designs met dieren waar je uit kunt kiezen, namelijk van Marta Abad Blay en Studio Kars + Boom.

Het leuke van de posters met dierenillustraties, is dat de stand van de sterren bepaalt welke dieren er op de posters te zien zijn. De illustraties van de dieren vertegenwoordigen namelijk allemaal sterrenbeelden uit de unieke hemel!

Tijdloze geboorteposter voor in de woonkamer

Mocht je een meer tijdloze poster zoeken die je in de woonkamer of je eigen slaapkamer kunt ophangen, dan kun je kiezen voor de stijlen AQUA, TERRA of die van ontwerpster Sella Molenaar. Stuk voor stuk prachtige designs; de TERRA en Sella Molenaar hebben zelfs accenten van goudfolie.

babykamer met sterrenhemelposter van Mr Starky

GEBOORTEPOSTER ONTWERPEN

Naast de stand van de sterren is er onderaan de poster ruimte voor de naam van het kindje (of eigen verzonnen titel van de gebeurtenis), de praktische informatie (datum/tijd/plaats) en eventueel een mooie quote of wens. De poster is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en je kunt er ook een wissellijst bij bestellen. Wel zo handig! 

Leuk is ook dat je een datum in kunt voeren van járen geleden, dus je kunt ‘m ook later nog cadeau doen of zelf kopen. Sowieso ga je indruk maken als je hiermee aankomt!

Je bestelt de unieke geboorteposters op de website van MrStarsky. Bekijk hier de collectie met alle posters!

babykamer met sterrenhemelposter aan de muur

Geboortekaartjes van MrStarsky 

Naast de prachtige sterrenhemels maakt MrStarsky nu ook prachtige, gepersonaliseerde geboortekaartjes. Op het kaartje vind je de stand van de sterren zoals die was op de datum en het tijdstip waarop jouw kindje ter wereld kwam. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen en natuurlijk mag je ook kiezen of je een enkel of een dubbel kaartje wil. Is er een mooiere manier om de geboorte van je kindje aan te kondigen? Bij MiniMe denken we van niet! Extra leuk: daarnaast krijg je ook een 40×50 sterrenhemel, overeenkomend met de sterrenhemel op het geboortekaartje, en een wissellijst t.w.v. €75! Een mooi cadeau voor op de babykamer ;-)

Voorleesboek van MrStarsky 

MrStarsky heeft nu nóg iets nieuws: het Pak de sterren!-voorleesboek dat geweldig is om cadeau te geven! In dit gepersonaliseerde boek speelt jouw kindje, of het kindje aan wie je het boek cadeau geeft de hoofdrol. Hij of zij is de ster van dit mooie verhaal! Als je maar in jezelf gelooft en je je hart volgt, dan komt alles goed. Dat is toch de mooiste boodschap die je een kind kunt meegeven? De prachtige illustraties in dit boek zijn van Marta Abad Blay. Aan wie geef jij dit unieke en magische avonturenboek cadeau? 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MrStarsky.

Sarah Glasbergen

Door

31 maart 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.