Het perfecte kraamcadeau! | De sterrenhemel posters van MrStarsky

Het perfecte kraamcadeau! | De sterrenhemel posters van MrStarsky

Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau? MiniMe’s Sarah tipt de prachtige sterrenhemel posters van MrStarsky! Lees alles over dit unieke kraamcadeau.

Zoek je een heel speciaal kraamcadeau? Of wil je zelf graag iets bijzonders kopen voor je newborn? De unieke sterrenhemel posters van MrStarsky zijn mijn gouden tip!

Het zoeken van een kraamcadeau vind ik altijd nog zo lastig! Veel hebben de ouders al en het liefste geef ik een origineel cadeau waar ze écht wat aan hebben. Ik stuitte op de sterrenhemel posters van MrStarsky, prachtige posters met een bijzondere betekenis die ook nog eens een echte eyecatcher is in de babykamer. 

cadeau baby sterrenhemel

MRSTARSKY 

MrStarsky is een bedrijf opgericht door twee moeders vanuit de wens altijd een herinnering te hebben aan de geboorte van hun kinderen. En dat op een manier waardoor het ook leuk is voor de kinderen zelf! De originele sterrenhemel poster werd ontworpen. Een prachtig aandenken aan de geboorte, een bijzonder item in de babykamer én een mooie plaat om samen voor het slapen gaan naar te kijken; wie vindt sterren kijken nu niet leuk?!

Maud en Mink hebben allebei een sterrenhemel poster van MrStarsky in hun kamer hangen. Toen ik ze de eerste keer zag, kreeg ik gewoon een beetje kippenvel; hoe mooi is het om de stand van de sterren te zien, precies op de minuut dat mijn kids ter wereld kwamen? Heel speciaal! Ze staan daarnaast ook gewoon onwijs tof in hun kamers. We zijn er elke dag nog zo blij mee!

babykamer cadeau

Het mooiste kraamcadeau

De stand van de sterren is altijd anders! De sterrenhemel poster laat de sterren zien van het moment dat je kindje is geboren. Ja, overdag staan er ook sterren aan de hemel! De geboorteplaats heeft ook invloed op de stand van de sterren. Elke poster is dus echt uniek. 

De posters zijn er in verschillende stijlen. MrStarsky werkt met meerdere illustratoren, zo zit er altijd een poster bij die bij jullie babykamer past! Er zijn sterrenhemels met en zonder dierenillustraties. De stand van de sterren bepaalt de illustratie, de illustraties zijn namelijk sterrenbeelden! Ook populair zijn de posters met goudfolie! Dit maakt de poster extra bijzonder. Stond de zon aan de hemel op het moment dat je kindje ter wereld kwam? Dan zie je deze terug op de poster én de kleur van de hemel heeft een ‘dag-toon’. Echt aan alle details is gedacht. 

Ook leuk is het voorleesboek van MrStarsky! Een gepersonaliseerd voorleesboek met een uniek avontuur op basis van de unieke geboorte sterrenhemel. Een leuk kraamcadeau, maar ook onwijs tof als verjaardagscadeau! 

Kraamcadeau sterrenhemel poster

De maanposter 

MrStarsky's nieuwste product is de prachtige maanposter in samenwerking met illustrator Tijana Lukovic. Wat een sprookje! Dag- en nachtdieren komen samen in deze sprookjessetting. De maanposter vereeuwigt de belangrijkste mijlpalen van je kindje. Dit kan de geboorte zijn maar ook een bijzonder moment zoals de eerste schooldag. De poster geeft de stand van de maan van die dag weer, zo is elke poster uniek! Ik ben over the moon door deze aanwinst van MrStarsky. Wat een prachtig nieuw product!

maanposter mr starsky

Meer weten over dit geweldige kraamcadeau? Ga naar www.mrstarsky.com en maak jouw poster online!

Sarah Glasbergen

Door

17 oktober 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.