Gespot! Unieke sterrenhemelposters van MrStarsky

Gespot! Unieke sterrenhemelposters van MrStarsky

Wil jij heel graag een speciaal en uniek kraamcadeau geven? MiniMe’s Sarah tipt de prachtige sterrenhemelposters van MrStarsky!

Zoek jij een heel speciaal kraamcadeau? Of wil je zelf graag iets bijzonders kopen voor je newborn? Ik tip graag de unieke sterrenhemelposters van MrStarsky!

Wanneer er in mijn omgeving een kindje geboren wordt, vind ik het altijd best lastig om een leuk kraamcadeau te geven. Natuurlijk zijn alle kersverse ouders dolblij met een cadeaubon, maar erg origineel is het niet. Ik stuitte op de geboorteposters van MrStarsky en ben echt mega enthousiast!

Unieke geboorteposter van de sterrenhemel

Bij MrStarsky kun je een sterrenhemelposter bestellen van alle onvergetelijke momenten, zoals de geboorte van een kindje. Op de poster zie je hoe de sterren stonden op die specifieke plek en dat exácte moment. De sterrenhemel ziet er altijd anders uit, afhankelijk van waar op aarde je bent en wanneer je precies omhoog kijkt. De poster is dus altijd uniek, net als jouw baby!

Maud en Mink hebben allebei een sterrenhemelposter van MrStarsky in hun kamer hangen. Toen ik ze de eerste keer zag, kreeg ik gewoon een beetje kippenvel; hoe mooi is het om de stand van de sterren te zien, precies op de minuut dat mijn kids ter wereld kwamen? Heel speciaal! Ze staan daarnaast ook gewoon onwijs tof in hun kamers.

Sterrenhemelposters MrStarsky van Anna Katharina Jansen

Geboorteposter zelf ontwerpen

Voor de illustraties op de posters werkt MrStarsky samen met getalenteerde designers. Inmiddels kun je kiezen uit zes stijlen, dus er past er altijd wel eentje in de baby- of kinderkamer.

Geboorteposter met dieren

De allernieuwste samenwerking is opgezet met illustrator Anna Katharina Jansen, die te gekke illustraties van sterrenbeelden heeft gemaakt in een supermooie stijl. Daarnaast zijn er nog twee toffe designs met dieren waar je uit kunt kiezen, namelijk van Marta Abad Blay en Studio Kars + Boom.

Het leuke van de posters met dierenillustraties, is dat de stand van de sterren bepaalt welke dieren er op de posters te zien zijn. De illustraties van de dieren vertegenwoordigen namelijk allemaal sterrenbeelden uit de unieke hemel!

Tijdloze geboorteposter voor in de woonkamer

Mocht je een meer tijdloze poster zoeken die je in de woonkamer of je eigen slaapkamer kunt ophangen, dan kun je kiezen voor de stijlen AQUA, TERRA of die van ontwerpster Sella Molenaar. Stuk voor stuk prachtige designs; de TERRA en Sella Molenaar hebben zelfs accenten van goudfolie.

Commode met sterrenhemelposter erboven

Geboorteposter ontwerpen

Naast de stand van de sterren is er onderaan de poster ruimte voor de naam van het kindje (of eigen verzonnen titel van de gebeurtenis), de praktische informatie (datum/tijd/plaats) en eventueel een mooie quote of wens. De poster is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en je kunt er ook een wissellijst bij bestellen. Wel zo handig! 

Leuk is ook dat je een datum in kunt voeren van járen geleden, dus je kunt ‘m ook later nog cadeau doen of zelf kopen. Sowieso ga je indruk maken als je hiermee aankomt!

Je bestelt de unieke geboorteposters op de website van MrStarsky. Bekijk hier de collectie met alle posters!

Hele collectie sterrenhemelposters van MrStarsky

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MrStarsky.

Sarah Glasbergen

Door

07 augustus 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.