7x De leukste kerstfilms voor kinderen op Netflix

7x De leukste kerstfilms voor kinderen op Netflix

In de maand december en kerstvakantie is er genoeg tijd om een film te kijken met de kids! Kom vast in de kerstsferen met deze 7 kerstfilms op Netflix!

Kerstfilms voor kinderen op Netflix: soms zie je door de bomen het bos niet meer! Het aanbod van films en series op Netflix is zo groot, dat het af en toe gewoon fijn is als iemand anders je tips geeft. Dat doen wij graag! Dit zijn de leukste kerstfilms voor kinderen op Netflix.

In de kerstvakantie is het heerlijk om lekker met je kids op de bank te ploffen en een filmpje te kijken, zeker als het buiten rotweer is. Om helemaal in de kerstsferen te komen, kijk je natuurlijk een kerstfilm! Maar welke kerstfilms op Netflix zijn nou leuk voor kids? Nou, deze!

LEES OOK: 9x Kerstvakantie- & december-uitjes met kids

Puppy Star Kerstmis

Nieuwe Pup Stars ontdekken dat een rivaliserend team Kerstmis wil verpesten. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden.

Voor wie: alle leeftijden

Pettersson en Findus 2

Kerstmis staat voor de deur, maar Pettersson en Findus maken zich zorgen dat ze door de sneeuw en het gebrek aan een boom geen feest kunnen vieren.

Voor wie: alle leeftijden

Angela’s Christmas

Wanneer de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.

Voor wie: alle leeftijden

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle

Teddy heeft nog nooit het Lichtfestival gemist, maar de bowlingbaan is ingesneeuwd! Geen zorgen: Emil houdt vol dat de kerst-eland de situatie zal redden.

Voor wie: het hele gezin

Ho Ho Ho Home

Oh laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde. Helaas wordt de stad bijna vernietigd door zijn goedbedoelde plan...

Voor wie: alle leeftijden

Niko en de vliegende brigade

Het jonge, naïeve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische vliegende brigade van de kerstman. Ondanks zijn hoogtevrees neemt Niko vlieglessen bij Julius, een oudere vliegende eekhoorn.

Voor wie: vanaf 6 jaar

Bob’s Broken Sleigh

Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman, maar wanneer hij ver van huis neerstort, helpen drie rare wezens hem terug te keren naar de Noordpool.

Voor wie: vanaf 6 jaar

Marieke van Boven

Door

11 december 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.