Kolven op je werk: zó doe je dat! | 7 tips

Kolven op je werk: zó doe je dat! | 7 tips

Kolven op je werk: is dat nu echt zo veel gedoe als je misschien denkt? Nee! MiniMe’s Sarah deelt haar ervaringen en tips.

Kolven op het werk lijkt misschien 'gedoe', maar dat valt best mee! Als je graag borstvoeding wil blijven geven wanneer je weer aan het werk moet, is dat een kwestie van goed voorbereiden en (in)plannen.

MiniMe's Sarah heeft zes maanden borstvoeding gegeven aan zoontje Mink. Zij deed dat dus ook toen ze weer aan het werk moest en dus moest gaan kolven op kantoor. 

LEES OOK: 12 Feitjes over borstvoeding die je vast nog niet wist

Borstvoeding & kolven op je werk

De eerste 9 maanden mag jij je kind borstvoeding geven onder werktijd. Wettelijk gezien mag je hiervoor maximaal 1/4 van je eigen werktijd gebruiken, waar een werkgever dan voor betaalt.

Is het lastig om je baby mee te nemen naar je werkplek of om naar je kind toe te gaan onder werktijd, maar wil je toch borstvoeding blijven geven? Dan is kolven een goede optie. Ook daar mag je maximaal 1/4 van je eigen werktijd voor gebruiken. >> Lees alles over borstvoeding & kolven op je werk in ons artikel!

Tips kolven op het werk

Sarah deelt 7 tips waarmee je efficiënt kunt kolven op je werk en ze laat zien dat het helemaal niet zo veel ‘gedoe’ is om borstvoeding te blijven geven als je zou denken!

Dit is een gesponsord artikel dat tot stand is gekomen in samenwerking met Medela.

Redactie MiniMe.nl

Door

15 maart 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.