10 tips die borstvoeding nog fijner en makkelijker maken

Borstvoeding geven is prachtig, maar ook erg intensief. Wij geven je 10 tips die borstvoeding nog fijner en makkelijker maken!

Tips om borstvoeding fijner en makkelijker te maken: dat klinkt goed toch? In deze video deel ik mijn eigen ervaringen en adviezen van Medela, zodat borstvoeding geven een nog mooiere ervaring wordt dan het al is!

Ik heb borstvoeding gegeven aan zowel mijn eerste als tweede kindje. Bij Maud verliep het helaas best stroef en vond ik het heel pittig, bij Mink ging het gelukkig een stuk beter. Daardoor kijk ik met een heel fijn gevoel terug op deze bijzondere periode.

In deze video deel ik 10 tips die borstvoeding nog fijner en makkelijker maken. Hopelijk heb je er wat aan en kun je nog meer genieten van de intieme momenten met jouw baby! Voor meer informatie over de producten die ik gebruik, kun je terecht op de website van Medela.

Dit is een sponsored artikel dat tot stand is gekomen in samenwerking met Medela.

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

4 maanden geleden

De meeste tips gaan niet echt over borstvoeding geven, maar over kolven. Dat vond ik jammer, wilde juist meer weten over borstvoeding geven.

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie