MiniMe Loves: SOXS sokken

MiniMe Loves: SOXS sokken

Heb je ook zo'n hekel aan ijskoude voeten? We kregen het spontaan warm van de sokken van SOXS die we opgestuurd kregen, yes!

Met dit koude weer blijf ik echt liever binnen. Thuis zijn mijn sloffen niet weg te denken bij mijn outfit! Ik heb het altijd zo koud in de winter, maar met de gave sokken van SOXS is dat gelukkig verleden tijd.

Zelf antislip maken

Naast het feit dat de sokken lekker warm zijn, zijn ze er in alle maten voor jong en oud. Dus ook voor schattige kleine kindervoetjes, yes! Je kunt dus zelfs leuk twinnen met jullie sokken. Superleuk is dat je ze zelf antislip kunt maken. Uitglijden zal die kleine in huis dus niet meer doen. Je doet dit super easy zelf met het antislip flesje dat je kunt bij bestellen bij SOXS. Het is echt ubercool omdat je je creativiteit erop los kunt laten gaan. Teksten of figuren, alles is mogelijk. Zo heb je ook nog gelijk een DIY-project wanneer je warm binnen zit met deze winterse temperaturen. Leuk om bijvoorbeeld een gezinsproject van te maken met leuke teksten en figuren op elke sok. Sarah nam de proef op de som en het resultaat zie je in haar vlog vanaf 5:07. 

Enne, het zijn net de geitenwollen sokken van oma van vroeger, maar dan hip! Dankzij het eco-wol materiaal dat gebruikt is, kriebelen deze zeker niet. Pluspunt!

Sibel Çiplak

Door

22 februari 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.