Worden dit dé babynamen voor 2017?

Worden dit dé babynamen voor 2017?

Geen officieel lijstje dit keer, maar onze voorspellingen. Deze babynamen ga je volgens ons veel horen in 2017.

Even geen Sem, Noah en Daan of Anna, Julia en Tess. Dat zijn al tijden de meest populaire voornamen en we geloven dat daar ook niet ineens grote verandering in zal komen. Maar zoals altijd zullen er namen zijn die je ineens veel vaker gaat horen en die over een paar jaar niet weg te denken zijn uit de top van populairste babynamen. Wie weet ben jij met een van deze namen voor je baby een echte trendsetter. 

Altijd lekker toch, om inspiratie op te doen? Deze namen horen nu meestal niet eens bij de top 50 van populairste kindernamen. Maar als je het ons vraagt, duurt dat niet lang meer. 

Jongensnamen

1. Vik 

2. Sepp

3. Ravi

4. Dex

5. Jax

6. Nolan

7. Vinz

8. Ezra

9. Faas

10. Sami

11. Joas

12. Evan

Meisjesnamen

1. Loïs

2. Fem

3. Vieve

4. Yuna

5. Mia

6. Lou

7. Mae

8. Lot

9. Julie

10. Jinte

11. Philou

12. Ava

 

Nieuwe babynamen die steeds vaker voorkomen

We hebben er bij deze namen naar gekeken dat het redelijk nieuwe namen zijn.  Deze babynamen zijn pas zachtjes aan het afgelopen decennium geïntroduceerd en er is een duidelijk stijgende lijn te zien. Wil je nog meer babynameninspiratie? Neem zeker een kijkje in onze babynamen gids, waar je bijvoorbeeld leest welke meisjesnamen en jongensnamen een comeback maken. 

Zit jouw droomnaam er tussen? Dat vinden we altijd leuk om te horen als de baby eenmaal geboren is!

 

Rosanne Buitendijk

Door

11 januari 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.