Gespot: Jetpaq Kids

Gespot: Jetpaq Kids

Maak kennis met Jetpaq: het hippe kledingmerk dat een kind weer kind laat zijn.

Soms kom je z'n leuk merk tegen, dat je het niet kunt laten om jezelf er in te verdiepen. Als redacteur van Minime.nl spot ik namelijk dagelijks leuke, nieuwe baby- en kinderkleding. En tja, tegenwoordig lopen de kleintjes er modieuzer bij dan de mama's en papa's. 

Maar dat betekent niet dat modieus niet samengaat met kind zijn! Dit dacht Jet Teunis, oprichtster van Jetpaq ook. Kinderen moeten in hun kleding buiten kunnen spelen en in bomen klimmen!   

Inspired by children, and their way of living out loud! 

Over Jetpaq 

Jetpaq is een Nederlands merk, dat geïnspireerd is op kinderen die rondrennen, hutten bouwen en ravotten. En ja, dan moet de kleding natuurlijk wel comfortabel zijn. Volgens Jet Teunis moeten kinderen echt kinderen blijven, met hun eigen fantasieën en hun manier van spelen en doen. En de kleding? Die mag vies worden!  

Doe hier je inspiratie op

 

Rosalyn van Houwelingen

Door

14 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.