Lazy Sunday

Lazy Sunday

Omdat lazy sundays ook gewoon heel lekker zijn... Relax met deze fluffy items uit de nieuwste look of the week van Kirsty Nagel.

Heb je dat ook wel eens, zo'n ultieme uitslaap/hoeft niks/relax-dag? Heerlijk om dan gewoon even lekker op de bank te kruipen in je pyjama, je knuffeligste vest aan te trekken en gewoon even een filmpje te kijken. Met deze fluffy items die Kirsty heeft gespot kan je lazy sunday niet mislukken! 

Zie je het al voor je, die schattige konijnenoren? En lekker warm ook. Combineer het met een echte relax-broek zoals die van Jonas zodat jullie samen op de bank kunnen loungen. Voor de finishing touch wikkel je een heerlijk zacht vest of deken om jullie heen, dan zijn jullie helemaal klaar voor de luie ochtend. De shoplocaties voor de items staan hieronder.

  1. Animal Hat Rabbit, oeufnyc, $60,00
  2. Single Serve Lightly Sea Salted Propercorn, propercorn, £18.00
  3. Dallet K0523U Knitwear, bellerose, € 99,00.
  4. Rose Peta Star Tights, stellamccartney, €30,00.
  5. Jonas Organic Pants, kidscase, € 49,95.
  6. Beti Waistcoat, bonton, €58,50
  7. Grijs met zilveren sterren Anniel's kids, 9straatjesonline, SALE € 47,40
  8. Crochet deken met cirkels, zarahome, €59,95.
Kirsty Nagel

Door

03 september 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.