Confetti!

Confetti!

You gotta make your own party! Haal het feestje in huis met deze toffe items uit de nieuwste look of the week van Kirsty.

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw... let's get the party started! En zelfs als het geen mooi weer is maak je er met deze superleuke items die Kirsty heeft verzameld een feestje van! Kijk snel mee met de Look of the week en doe inspiratie op. 

Met het vrolijke confetti-jurkje van de sissy-boy is het overal feest waar jij naartoe gaat. En hoewel die erg prijzig is, is de verenjas van Caroline Bosman wel een echte eyecatcher. Vind je de jas te duur, dan kan je altijd nog voor de superlieve zonnebril gaan of de portemonnee, die geven een leuke confetti-touch aan de outfit van je kind. De shoplocaties voor de items staan hieronder.

  1. Caroline Bosman Jamaicensis Feather Coat, orangemayonnaise, €245,00. 
  2. Mini Rodini Spot Sunglasses Pink, smallable, € 37,31. 
  3. Carrement Beau Pompom Hair-ties, smallable, € 9,07.
  4. Happy Mess Confetti Ballon, kleinezebra, €8,95.
  5. Jurk Florrie, sissy-boy, € 19,98.
  6. Smile Slogan Dungarees, zara, €16,95. 
  7. AKID stone, orangemayonnaise, € 67,50. 
  8. April Showers Zip L Stardust case Vanilla, smallable, €45,38.
Kirsty Nagel

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.