WIN! Peppa Pig DVD's en kadobon van 50 euro!

WIN! Peppa Pig DVD's en kadobon van 50 euro!

Dat is tof! We mogen 3 superleuke DVD's van Peppa Pig weggeven. En voor één van deze gelukkige winnaars zit daar ook nog een kadobon aan vast!

Als je kinderen hebt kan het niet anders of je hebt haar gezien: Peppa Pig. Dit lieve kleine varkentje heeft nu een nieuwe DVD 'Bellen blazen', en die mogen wij weggeven! En.... voor één van de gelukkige winnaars hangt daar ook nog eens een kadobon van maar liefs 50 euro van Soekilookie aan vast!

WINNEN! 

Wat moet je doen? Ga naar de post van Peppa Pig op de Minime-Facebookpagina en like de post, that's it! De gelukkige winnaars maken we woensdag 13 mei bekend. 

PEPPA PIG

Ken je Peppa Pig nog niet? Peppa is een ontzettend schattig varkentje dat samen met haar kleine broertje George bij haar ouders woont. Ze maakt iedere keer wel weer een leuk avontuur mee en houdt natuurlijk heel erg van modderbaden. Inmiddels zijn er meerdere DVD's van de serie beschikbaar en de nieuwste 'Bellen blazen' kan je bij ons winnen! De afleveringen zijn Nederlands gesproken, dus direct te kijken met je kleine. 

 

SOEKILOOKIE

De mooie kadobon van maar liefs 50 euro komt van Soekilookie. Deze website is helemaal gericht op actieve en creatieve kids. Zo is er veel buitenspeelgoed, spellen die je met een groep vriendjes of familie kunt doen maar ook veel verf- en knutselpakketten. 

5 euro korting!

En alsof dat niet genoeg is, krijgen lezers van Minime nu 5 euro korting! Vul de volgende code in bij je bestelling: soeki52015 en de korting wordt direct verrekend. Benieuwd waar je het allemaal aan uit kunt geven? We hebben een leuke shoppingpage gemaakt met ideeën voor kinderen van verschillende leeftijden. Veel shopplezier!

  1. Houten boomerang, €5,99.
  2. Scootcase blauw, €59,99.
  3. Pluche woezel van Woezel en Pip (35cm), €19,99.
  4. Memory Peppa Pig, €10,99.
  5. Blokken new classic toys dierentuin, €17,99.

Op zoek naar nog meer hippe shops? Neem dan zeker even een kijkje bij onze shopgids! En op allesvoorkids kan je ook veel leuke websites voor speelgoed vinden. 

Daisy van Schaijik

Door

08 mei 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.