The holiday season

The holiday season

Kristy heeft weer een nieuwe look samengesteld! Dit keer leuke items voor de feestdagen waar je ook nog eens in kan spelen.

Jaaah, het Grote Aftellen is nu echt begonnen! Wanneer mogen we de kadootjes openmaken? Hoeveel nachtjes nog? Als je met kerst kado's geeft zullen je kids waarschijnlijk net zo enthousiast zijn als ze waren op Pakjesavond. Samen met de hele familie kado's bij de kerstboom uitpakken is ook ontzettend gezellig. Maarre... dan wil je natuurlijk wel dat je kleine er fashionable bijloopt. Met deze feestelijk outfits van Kirsty komt dat helemaal goed!

Fashionable oké, dat wil ik wel, maar m'n kids moeten er ook comfortabel in kunnen rondrennen, kruipen en rollen (en al die andere aapachtige activiteiten die ze soms doen, ook tijdens 1e Kerstdag). Dan zijn deze items zeker geschikt! De hoofdband van Diska is mooi, lekker warm en blijft ook goed over je oren zitten. Het colbertje en de mooie jurk zien er heel feestelijk uit, maar je kan er ook zeker in spelen. En met die tas met sterrenprint blijven ze waarschijnlijk rondlopen! De shoplocaties voor deze items staan hieronder.

  1. Diadeem met rendiergewei, H&M, € 4,99.
  2. Baby vlinderdas, baby strik, jongens vlinderdas, Etsy, € 12,00.
  3. Gemêleerde colbert, H&M, € 24,99.
  4. Diska hoofdband, Diska,€ p.o.a.
  5. Stella McCartney Hearts dress and Mouse bloomers Beige, Smallable, € 65,00.
  6. Rugzak met sterrenprint, Zara, € 19,95.
  7. Baggy Pants Sweat, orangemayonaise, € 49,00. 
Kirsty Nagel

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.