De trap als glijbaan? Het kan!

De trap als glijbaan? Het kan!

Hoe cool: een trap tot glijbaan omtoveren. Deze kinderen hebben de grootste lol met de trap. Handige vader die maakt er wat van.

Een we hebben weer een creatieve papa gevonden hoor! Deze vader heeft met zijn kinderen de trap van hun woning omgetoverd in een glijbaan. Sleetje erbij een gaan! De kids kunnen maar niet genoeg krijgen van deze indoor glijbaan.

Een mega-trap, een aantal hele grote kartonnen dozen, heel veel kussens en een plastic zit-sleetje is alles wat je nodig hebt om van een trap te kunnen glijden. Gevaarlijk? Welnee! Met veel kussens onderaan en in de hoek van de trap kom je veilig beneden aan. Deze kinderen hebben de grootste lol met het gebruiken van de zelfgemaakte glijbaan. Logisch, het is ook een supertof idee! Hmm, waar had ik die verhuisdozen ook alweer gelaten... En ja gaan ze ooit nog normaal naar beneden?

Zoë Montijn

Door

23 januari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.