Met je kinderen te gekke (grappige) foto's maken

Met je kinderen te gekke (grappige) foto's maken

Is het een regenachtige dag, zitten jij en jouw kinderen heel de dag binnen of wil je gewoon een keer iets leuks met ze doen? Wat dacht je dan van een hele leuke fotoshoot?

Je moet natuurlijk wel een beetje avontuurlijk en creatief zijn ingesteld. Dit stel is dat! Ze zijn meteen een leuke blog begonnen met grappige foto's van de kunstwerken die ze wekelijks hebben gemaakt.

Hoe is het zo ontstaan?

Lilly, Leon & baby Orson waren net verhuisd naar een nieuw land. Ze kenden daar nog weinig mensen en verveelden zich in de weekenden. Ze wilden wat meer fun. Zowel Lilly als Leon vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en begonnen scenes na te spelen uit hun favoriete films. Met Orson natuurlijk als belangrijk lid van de cast. Met originele titels als The Neverending Laundry, The Little Lebowski en Fleece Willy geven ze een geinige draai aan de oorspronkelijke films. De decors werden steeds groter en we vragen ons onderhand wel af hoe dat allemaal in hun huiskamer past. Leuk is het zeker!

 
 
 
 
 
Redactie MiniMe.nl

Door

20 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.