En Las Nubes

En Las Nubes

Het merk En Las Nubes is opgezet door Pamela Gutierrez Dosal. Pamela heeft een duidelijke voorkeur voor basic kleuren en simpele, stoere stylish prints. Een combi die niet altijd te vinden is.

Dat bracht haar op het idee om zelf shirts te ontwikkelen toen haar nieuwe grote liefde, zoontje Senna Quinten werd geboren. In de webshop van En Las Nubes kun je unieke kleding bestellen in de maat maat 50-140.

Behalve de unieke zelfgemaakte shirts heeft En Las Nubes ook handmade leggings en rompers van merken als Diapers & Milk en Sproet & Sprout. Zo kun je een compleet outfit scoren in de webshop.

Wil je deze unieke stijl ook doorvoeren in de babykamer. Geen probleem! Naast de kledinglijn is Pamela ook altijd op zoek naar unieke en stoere interieur items voor de kinderkamer en stationary. Allemaal in de basic kleuren zwart, wit en/of grijs, met af en toe een tikkeltje kleur. Kijk snel in de shop: www.enlasnubes.nl 

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.