All-inclusive vakantie voor het hele gezin! | Preston Palace met kinderen

All-inclusive vakantie voor het hele gezin! | Preston Palace met kinderen

Op zoek naar een all-inclusive vakantiebestemming waar het hele gezin zich kan vermaken? Wij hebben het antwoord!

Op zoek naar een all-inclusive vakantiebestemming waar het hele gezin zich kan vermaken? Zoek dan niet verder dan Preston Palace, hét resort dat alles heeft wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie! Wij vertellen je precies waarom Preston Palace de perfecte keuze is voor een gezinsvakantie!

all-inclusive met kinderen

All-inclusive overnachten in eigen land

Met Preston Palace hoef je niet ver te reizen voor een all-inclusive vakantie. Het resort bevindt zich namelijk in Almelo, in het oosten van Nederland. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die in Nederland woont. Bij aankomst in het resort kun je meteen genieten van de all-inclusive ervaring. Alle maaltijden, snacks, drankjes en diverse activiteiten zijn inbegrepen bij het arrangement. Dat betekent dat je je portemonnee veilig in de hotelkamer kunt laten en zorgeloos kunt genieten van alles wat Preston Palace te bieden heeft!

uitje met kinderen

Genieten voor het hele gezin

Preston Palace is een echte familievakantiebestemming. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Het subtropisch zwemparadijs is bijvoorbeeld een favoriete plek voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen hier heerlijk ontspannen. Met de gave glijbanen en watervallen waan je je in een exotische oase. Als het buiten wat kouder is, is het heerlijk om hier te vertoeven. Maar ook op andere plekken in het resort is er genoeg te beleven. De indoor kermis is bijvoorbeeld uniek en biedt tal van attracties. Van botsauto's tot schietkramen, kinderen zullen zich hier urenlang vermaken. Naast de kermis zijn er tal van andere activiteiten beschikbaar, waaronder midgetgolf, bowlen, een bioscoop en een indoor speeltuin. En als de kinderen hun energie kwijt zijn, kunnen ze genieten van de kinderanimatie. Dit alles zorgt ervoor dat het hele gezin zich zal vermaken tijdens de vakantie.

zwemmen bij preston palace

Unieke faciliteiten 

Het subtropisch zwemparadijs en de indoor kermis zijn twee van de unieke faciliteiten die Preston Palace te bieden heeft. Het zwemparadijs heeft niet alleen gave glijbanen, maar ook een stroomversnelling en een bubbelbad. Liever een middagje ontspannen? Preston Palace biedt ook wellness behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen. In de indoor kermis vinden kinderen en volwassenen volop vermaak. Het is uniek dat een hotel deze faciliteiten biedt. Je hoeft het resort niet eens te verlaten om je te vermaken! 

Naast de subtropische zwemparadijs en indoor kermis, heeft Preston Palace nog veel meer te bieden voor het hele gezin. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een avondje uit in het theater. Hier worden regelmatig leuke shows en optredens gegeven. Ook kun je een bezoek brengen aan de gezellige pub of kom een potje poolen. Ook is er een game hal en kun je midgetgolfen! Kortom, Preston Palace biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde all-inclusive gezinsvakantie in eigen land.

Zie jij een all-inclusive vakantie met je gezin helemaal zitten? Bekijk de website van Preston Palace en boek jullie volgende avontuur! 

Isabel Van Der Boog

Door

23 augustus 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.