GESPOT! | De groeispurt broek van HEMA

GESPOT! | De groeispurt broek van HEMA

Groeit jouw kind binnen no-time uit de kleren? De groeispurt broek van HEMA is de oplossing! We vertellen je alles over deze nieuwe must-have!

Heb jij het nieuwe product van HEMA al gespot? De groeispurt broek is een echte uitkomst! Een broek die twee maten meegaat en waar je dus extra lang mee doet! Dat klinkt ons als muziek in de oren want wat gaat het snel. De 'kleine' blijft niet lang klein en dan is een groeispurt broek een ideaal product. 

Je knippert met je ogen en je kindje is uit de keertjes gegroeid. Het gaat zo snel! Zonde van de mooie kleertjes die ze misschien maar één keer aan hebben gehad. HEMA heeft een oplossing: de groeispurt broek. Een broek die twee maten mee gaat. Makkelijk, duurzaam én goed voor de portemonnee! 

kind in groeispurt broek

LEES OOK: Sparen voor je kind | Hoe pak je dat aan?

met liefde gemaakt 

De producten van HEMA zijn met liefde gemaakt en dat zie je aan alles. Een merk wat producten ontwikkelt waardoor je uiteindelijk minder producten hoeft aan te schaffen. Daarnaast is de kwaliteit super! De groeispurt broekjes zijn van BCI katoen gemaakt. Het BCI katoen is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven. Het richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. Een groot pluspunt van de groeispurt broeken! De producten van HEMA zijn gemaakt met het oog op een beter alledaags leven in een mooiere wereld. Daar worden we heel blij van! 

meerdere maten mee 

De broekjes zijn verstelbaar in taille, maar ook in lengte! Iets wat we nog niet eerder hebben gezien. Het is een extra lange broek met omslag zodat hij een maat langer mee kan. Perfect voor een groeispurt. Een duurzame en daardoor ook goedkope optie. Wat besparing is, zeker als ouder, altijd mooi meegenomen! Je scoort de groeispurt broekjes hier. 

De groeispurt broeken zijn te koop in meerdere kleuren, yeeyBromo, Fresh blue, Dark blue, Grey en Black; dat klinkt goed! Perfect voor elk seizoen en elke gelegenheid. Een leuk uniek product wat het leven als ouder wat makkelijker maakt. Yes! De groeispurt broek bestempelen wij als must-have. 

kind in groeispurt broek van hema

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA 

Isabel Van Der Boog

Door

05 september 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.