Geboortekaartjes versturen via Kaartje2go: hoe werkt het?

Geboortekaartjes versturen via Kaartje2go: hoe werkt het?

Jullie mini is geboren! Tijd om de geboortekaartjes te versturen. De leukste kaartjes vind je natuurlijk bij Kaartje2go!

Bij MiniMe zijn we het erover eens: geboortekaartjes zijn de leukste kaartjes die je in je leven verstuurt! Je deelt dat jullie kindje geboren is. Hoe bijzonder is dat? Daar hoort natuurlijk een mooi en feestelijk kaartje bij. Kaartje2go is een súper uitgebreide kaartenshop waar je gegarandeerd hét geboortekaartje voor jullie newborn gaat vinden. Maar hoe werkt geboortekaartjes versturen via Kaartje2go precies? Dat leggen we je in dit artikel allemaal uit!

Online kaartenshop

Kaartje2go is een online kaartenshop waar jij je eigen kaart kunt maken. Op Kaartje2go vind je een mooi en groot aanbod van verschillende kaartjes die je zelf kunt personaliseren en bewerken. Kaartje2go ontwerpt verschillende soorten kaartjes, zoals verjaardagskaarten of kaartjes om te laten weten dat je aan iemand denkt. Maar geboortekaartjes… dat is natuurlijk wel een heel speciale categorie. Het zijn dé kaartjes die je stuurt wanneer je kindje is geboren. En daar wil je natuurlijk extra aandacht aan besteden. 

Proefdruk geboortekaartje

Op de website van Kaartje2go vind je verschillende ontwerpen voor geboortekaartjes. Je kunt natuurlijk direct beginnen met het bewerken en personaliseren van jouw favoriete geboortekaartje, maar het is ook mogelijk om eerst een gratis proefdruk van een kaartje te ontvangen, zodat je kunt kijken of het kaartje écht het geboortekaartje is dat je uiteindelijk wil gaan versturen.

Zelf geboortekaartjes maken

Heb je jouw favoriete geboortekaartje gevonden? Dan kan je direct beginnen met het bewerken en personaliseren van jouw kaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van het uploaden van foto’s of afbeeldingen en het wijzigen van het lettertype en de tekst tot het aanpassen van de kleuren van het kaartje. Je kunt het ontwerp zó aanpassen dat het resultaat een uniek geboortekaartje is dat helemaal bij jullie past. 

Nadat je je kaartje hebt bewerkt, kan je ook het formaat en de papiersoort van het kaartje selecteren. Ook heb je de mogelijkheid om de kleur van de enveloppen aan te passen en mooie adresstickers te bestellen, waarbij je de keuze hebt uit maar liefst 21 ontwerpen. Als kers op de taart kan je tenslotte mooie sluitzegels uitkiezen om jouw kaartje nóg unieker te maken.

Geboortekaartjes versturen via Kaartje2go

Ben je tevreden over je gepersonaliseerde geboortekaartje? Dan kan je ervoor kiezen om de geboortekaartjes thuis te laten bezorgen en ze zelf te versturen. Wanneer je je kaartje op maandag t/m vrijdag voor 20.00 uur bestelt, worden de kaartjes dezelfde dag nog verstuurd. Dit kan dus ook gewoon last-minute!

Maar omdat je in de kraamweek al druk genoeg bent, is het ook mogelijk om de kaartjes direct door Kaartje2go te laten versturen. Je levert gewoon een adressenlijst aan via Excel of je vult de adressen handmatig in, je selecteert de verzenddatum en je bent klaar! Bestel je de kaartjes op een doordeweekse dag? Dan kunnen ze de volgende dag al bij de geadresseerden op de deurmat liggen. Geboortekaartjes versturen was nog nooit zo makkelijk als via Kaartje2go! 

Voor welk geboortekaartje ga jij?

Anouk Bik

Door

08 maart 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.