Geboortekaartjes versturen via Kaartje2go | Hoe werkt het?

Geboortekaartjes versturen via Kaartje2go | Hoe werkt het?

Jullie mini is geboren! Tijd om de geboortekaartjes te versturen. De leukste kaartjes vind je natuurlijk bij Kaartje2go!

Bij MiniMe zijn we het erover eens: geboortekaartjes zijn de leukste kaartjes die je in je leven verstuurt! Je deelt dat jullie kindje geboren is. Hoe bijzonder is dat? Daar hoort natuurlijk een mooi en feestelijk kaartje bij. Kaartje2go is een súper uitgebreide kaartenshop waar je gegarandeerd hét geboortekaartje voor jullie newborn gaat vinden. Maar hoe werkt geboortekaartjes versturen via Kaartje2go precies? Dat leggen we je in dit artikel allemaal uit!

Online kaartenshop

Kaartje2go is een online kaartenshop waar jij je eigen kaart kunt maken. Op Kaartje2go vind je een mooi en groot aanbod van verschillende kaartjes die je zelf kunt personaliseren en bewerken. Kaartje2go ontwerpt verschillende soorten kaartjes, zoals verjaardagskaarten of kaartjes om te laten weten dat je aan iemand denkt. Maar geboortekaartjes… dat is natuurlijk wel een heel speciale categorie. Het zijn dé kaartjes die je stuurt wanneer je kindje is geboren. En daar wil je natuurlijk extra aandacht aan besteden. 

ZELF GEBOORTEKAARTJES MAKEN

Op de website van Kaartje2go vind je verschillende ontwerpen voor geboortekaartjes. Je kunt direct beginnen met het bewerken en personaliseren van jouw favoriete geboortekaartje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van het uploaden van foto’s of afbeeldingen en het wijzigen van het lettertype en de tekst tot het aanpassen van de kleuren van het kaartje. Je kunt het ontwerp zó aanpassen dat het resultaat een uniek geboortekaartje is dat helemaal bij jullie past. 

Nadat je je kaartje hebt bewerkt, kan je ook het formaat en de papiersoort van het kaartje selecteren. Ook heb je de mogelijkheid om de kleur van de enveloppen aan te passen en mooie adresstickers te bestellen, waarbij je de keuze hebt uit meerdere ontwerpen. Als kers op de taart kan je tenslotte mooie sluitzegels uitkiezen om jouw kaartje nóg unieker te maken.

wildernis geboortekaartjes kaartje2go

PROEFDRUK GEBOORTEKAARTJE

Het is ook mogelijk om eerst een gratis proefdruk van een kaartje te ontvangen, zodat je kunt kijken of het kaartje écht het geboortekaartje is dat je uiteindelijk wil gaan versturen. Je zelf gemaakte geboortekaartje bij jullie op de deurmat voor je de grote bestelling doet. Super handig en natuurlijk onwijze leuke voorpret. Lees de informatie van Kaartje2go door om erachter te komen hoe je dit met jouw kaartje kan doen. 

geboortekaartjes bloemen kaartje2go

Geboortekaartjes versturen via Kaartje2go

Ben je tevreden over je gepersonaliseerde geboortekaartje? Dan kan je ervoor kiezen om de geboortekaartjes thuis te laten bezorgen en ze zelf te versturen. Wanneer je je kaartje op maandag t/m vrijdag voor 20.00 uur bestelt, worden de kaartjes dezelfde dag nog verstuurd. Dit kan dus ook gewoon last-minute!

Maar omdat je in de kraamweek al druk genoeg bent heeft Kaartje2go een makkelijke tool ontwikkeld. Om de adressen van degene naar wie je een kaartje wilt sturen makkelijk te verzamelen heeft Kaartje2go een hele makkelijke adresverzoeker! Via een digitaal berichtje vraag je je familie en vrienden om hun adres. Deze wordt vervolgens opgeslagen in je Kaartje2go account. Hoe handig is dat?! Bestel je de kaartjes op een doordeweekse dag? Dan kunnen ze de volgende dag al bij de geadresseerden op de deurmat liggen. Geboortekaartjes versturen was nog nooit zo makkelijk als via Kaartje2go! 

Voor welk geboortekaartje ga jij?

Isabel Van Der Boog

Door

08 maart 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.