Op naar buiten! Dit is de musthave voor actieve families

Er gaat niets boven buiten zijn, toch? Zo fijn als je kindje het net zo heerlijk vindt om buiten te zijn als jij. We showen jou de ultieme musthave voor actieve families.

Advertorial

Boswandelingen maken, fietstochten, een ski-vakantie: als je moeder wordt wil je je kleintje natúúrlijk het allerliefst gewoon meenemen. Maar eh, hoe doe je dat? We hebben een paar handige tips! 

Buiten spelen

Niets zo fijn als je kindje het net zo heerlijk vindt om buiten te zijn als jij. Buiten wordt er geen seconde gedacht aan de iPad of filmpjes van Thomas de Trein maar zijn het de takken, steentjes, zand en modder die zorgen voor urenlang vermaak. Heerlijk toch? Als je er altijd al van gehouden hebt om er op uit te trekken, kan het best even wennen zijn dat daar nu mét kinderen een paar aanpassingen voor moet doen. Maar niets is onmogelijk.


De fietstrailers van Thule zijn multifunctioneel en ideaal voor outdoor liefhebbers. 

De outdoor tas staat klaar

Zet een handige rugzak klaar voor outdoor uitjes. Standaard kun je daar zonnebrand, een fles water, poetsdoekjes, pleisters, vallen- en stoten gel en een reservebroek indoen. Voor je vertrekt vul je de tas nog aan met wat lekkere koeken of broodjes. Zo ben je nooit lang bezig om alle spullen bij elkaar te zoeken. Enne, heb je al gedacht aan een sos-armbandje met telefoonnummer die je om kunt doen bij je kids? 

"Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding"

Blijf mobiel met multifunctionele (fiets)trailers

Met een kinderwagen of buggy kom je lang niet overal goed uit de voeten. Ook al zijn ze 'all-terrain', in de duinen, op de hei of op een hobbelig bospad zijn er betere opties voor je kind. En soms ben je wel klaar met wandelen en wil je op de fiets stappen zodat je nog meer van de omgeving kunt zien. Het Zweedse outdoormerk Thule heeft daar een heel goed antwoord op. De 4 nieuwe fietstrailers uit de Thule Chariot familie maakt het mogelijk om er het hele jaar op uit te trekken met de hele familie. De trailers zijn multifunctioneel: ze kunnen achter de fiets, maar kunnen ook als wandelwagen gebruikt worden. Je kunt er zelfs mee hardlopen of hem gebruiken op skivakantie. 

Alle 4 de trailers hebben weer andere pluspunten (en prijskaartjes). Leuk: het zitje van de Thule Chariot Cross kan achterover zodat je kindje lekker een dutje kan doen terwijl jullie on the go zijn. Hoef je jullie plannen ook niet meer persé om een middagdutje heen te plannen. De Thule Chariot Lite is extra compact op te vouwen. En wist je dat de trailers ook heel geschikt zijn voor twee kindjes? Handig! Alle specificaties vind je hier.

Zo kunnen jullie er dus lekker op uit blijven trekken mét de kids. Kaplaarzen aan, fototoestel mee en let the fun begin!

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie