Cute! Bruidsmeisjesjurken voor jouw MiniMe

Cute! Bruidsmeisjesjurken voor jouw MiniMe

Bruiloft in aantocht? Wij vonden prachtige jurken waarin jouw meisje zich the belle of the ball zal voelen!

Wauw, we hebben prachtige bruidsmeisjesjurken gespot waarin jouw Mini Me zich de belle of the ball zal voelen! Natuurlijk zijn alle ogen gericht op de bruid, maar eerlijk is eerlijk: schattige bruidsmeisjes stelen ook vaak de show op een bruiloft! En dat is helemaal niet erg, het maakt de bruiloft juist des te onvergetelijker. Onze besties van ThePerfectWedding.nl schreven een tof stuk over bruidsmeisjesjurken voor je Mini Me en we LOVE it! 

Bruidsmeisjesjurken van Olvi's

Olvi's is een Nederlands fashionmerk dat avondjurken en bruidsjurken van prachtig Frans stretchkant in de collectie heeft. Deze stof sluit nauw aan op het lichaam, maar is ook heel rekbaar. Daarom zijn het ook ideale trouwjurken voor zwangere bruiden! Zelfs met een bolle toeter zitten deze jurken perfect en comfortabel. En er is dus ook een dreamy collectie voor bruidsmeisjes.  Ben jij zelf de bruid? Hoe zoet is het dan om jullie jurken op elkaar af te stemmen. Matching dresses, we love it! Bekijk zeker eens deze jurken voor jullie real life sprookje! 

Rosanne Buitendijk

Door

20 januari 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.