De 5 best gelezen artikelen van 2016

De 5 best gelezen artikelen van 2016

Een terugblikje op het afgelopen jaar!

Wat zijn de best gelezen artikelen die we het afgelopen jaar hebben gemaakt? Dit vroegen we onszelf natuurlijk af nu het jaar bijna voorbij is en ach, laten we dat gezellig delen! 2016 was voor eens jaar met mooie artikelen, heel veel nieuwe volgers en bijzondere contacten met de lieve moms die ons weten te vinden. Jullie zijn awesome! Deze 5 artikelen zijn de meest gelezen artikelen van 2016. 

DEZE 10 KLASSIEKE MEISJESNAMEN MAKEN EEN COMEBACK

Zeg eens ladies, wie heeft dé babynaam in dit lijstje gevonden? 

Cool Mom Irina de Roo

Het schrijven kostte een paar traantjes, maar jemig zeg, wat is Irina een kanjer! Haar verdriet weet ze ontzettend knap in mooie woorden om te zetten. Heb je het interview nog niet gelezen? Zeker doen! 

WAAROM JE JE BABY NIET TE VROEG MOET LATEN STAAN OF ZITTEN

Elke baby doet alles op zijn tempo. Staan, zitten, lopen: het komt allemaal wel. Waarom het beter is om deze ontwikkeling niet te forceren lees je in dit artikel

WANNEER BEGINT JE BUIK TE GROEIEN ALS JE ZWANGER BENT?

Als je zwanger bent, Google je wat af. Wanneer is er nou eens iets te zien? Met die vraag houden veel zwangere ladies zich blijkbaar bezig. 

12 DINGEN DIE WÉL LEUK ZIJN AAN ZWANGER ZIJN

We kunnen het wel altijd hebben over hoe vervelend het is om misselijk te zijn, je een walvis te voelen of je voeten niet te kunnen zien maar hey: er zijn ook heel veel dingen wél superleuk aan zwanger zijn. Let's keep it positive! Sta of stond jij wel eens stil bij deze 12 dingen?

Wat voor artikelen wil jij in 2017 nog veel meer zien?!

Rosanne Buitendijk

Door

28 september 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.