Jij aan de wijn zodat je kinderen kunnen knutselen

Jij aan de wijn zodat je kinderen kunnen knutselen

Met de kurken van jouw fles(sen) wijn kunnen je kids de leukste knutselwerkjes maken. Win-win situatie toch?

Het klinkt misschien een beetje raar, jij aan de drank en je kinderen kunnen knutselen. Maar in feite is dat precies hoe dit in zijn werk gaat! Voor deze toffe knutselwerkjes hebben je kids namelijk kurken nodig. En die kun jij ze bezorgen door een flesje wijn open te trekken. Hè, wat vervelend.

Knutselen met kurken

Knutselen met kurken is heel simpel. Het enige wat je nodig hebt is een hoop kurken, lijm en stiften of papier om poppetjes aan te kleden. Voor meer decoratie kun je natuurlijk ook nog strikjes, googly eyes, kleine pomponnetjes en andere dingetjes gebruiken.

Wil je er decoratie voor de kerstboom van maken, lijm er dan een lintje of touwtje aanvast. Hier een aantal voorbeelden van creaties die je kunt maken met kurken. Deze kurkcreaties vinden wij erg tof!

 

Drinkse en veel knutselplezier!

Sanne 't Hooft

Door

14 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.