Onze vakantie met peuter naar Troux au Biches Mauritius

Onze vakantie met peuter naar Troux au Biches Mauritius

Wij vierden vakantie met peuter Maud in het resort Troux au Biches Mauritius. Bekijk hier onze ervaring en foto's! Wat een fantastische plek!

Wat is Troux au Biches een paradijsje! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de auto uitstapte. Het duurt niet lang voordat je in een relax modus bent. Als je aankomt zie je al die prachtige waterpartijen en met een welkomstcocktail kom je snel in de vibe. Maud vond het ook meteen geweldig, want ze zag het ontzettend grote zwembad al liggen.

Kamer

Wij hadden een fijne kamer op de begane grond met een buitendouche. Joehoe! Wat is dat waanzinnig zeg! Ook is het fijne van een kamer op de beganegrond als je ‘s avonds nog even lekker buiten kunt zitten in je 'tuintje'. Lekker een boekje lezen als de kleine ligt te slapen. Het zwembad was zo dichtbij, daar konden we ook prima een plons nemen als Maud op bed lag. Perfect dus!

Strand

Het strand is mooi en de fijne lagoon is een uitkomst. Hierdoor is de zee ondiep, ideaal voor kindjes. Er zijn hier ook veel mogelijkheden om te watersporten. Je kunt waterfietsen pakken, met een glasbodemboot op pad, zeilen in een catamaran etc. Dit kun je allemaal gratis doen. Daarnaast kun je ook tegen betaling snorkeltochten maken, kitesurflessen volgen en noem maar op. Lo heeft een lekker rondje gemaakt in een catamaran terwijl ik bij Maud bleef.

Zwembad

Er zijn zwembaddn in overvloed! Voor de kleintjes is er geen apart zwembad. Dit is ook echt niet nodig want er is een apart ondiep gedeelte voor de kleintjes. Daar kunnen ze heerlijk spelen!

Culinair

Het eten is goed in alle restaurants. Deze liggen verspreid over het hele resort en hebben allemaal prachtige plekjes waar je fijn kunt dineren. Onze favoriet was het Thaise restaurant, dit is echt een aanrader. Ze hebben daar waanzinnig lekkere gerechtjes. Wij kozen voor het menu en het was fantastisch!

Ontbijt

Het ontbijt 's ochtends is ook echt bizar lekker! Het is in buffetvorm, maar echt ALLES wat je kunt bedenken is er. Ook kun je gerechtjes bestellen. Top!

Kids

Er is een gezellige kidsclub waar ook zoveel wordt georganiseerd. Ze zijn enthousiast en hebben heel veel leuke activiteiten zoals krabbenvangen, taartenbakken, knutselen etc.

Thema avonden

Tijdens ons bezoek was er live muziek en een dansavond in Mauritius style, Het was leuk, maar niet erg als je deze zou missen. Wij gaven onze voorkeur aan het lekker samen dineren op het strand.

SPA

Wil je even een lekker momentje voor jezelf? Duik dan de fantastische spa in! Het ziet er waanzinnig uit en ze hebben een scala aan behandelingen!

 

Thank you  Troux au Biches for having us! We've had such a wonderful time!

Sarah Glasbergen

Door

10 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.