Onze reis naar het Dinarobin Mauritius met peuter Maud

Onze reis naar het Dinarobin Mauritius met peuter Maud

Bekijk hier de foto's van ons verblijf in het Dinarobin Mauritius! Wat een prachtige plek om met ons dochtertje heen te gaan.

Het Dinarobin is absoluut een resort wat echt super de luxe is. Het is een plek waar je voor spaart om naar toe te gaan, maar als je het mij vraagt is dat het zéker waard! Wij hebben hier zo’n geweldige tijd gehad. Het resort kijkt uit op prachtige berg. Dat heeft echt iets speciaals!

Toen we binnen kwamen was het even slikken. Jemig, wat een luxe resort! Het zag er allemaal zo chique uit. Prachtige waterpartijen, gebouwen van prachtig hout, waanzinnige inrichting. Als je de foto’s ziet, dan weet je wat ik bedoel. Ik dacht wel even: hoe gaan we dat doen in dit high end resort met zo’n kleine griet bij ons? Nadat we waren ingecheckt was dit gevoel meteen verdwenen. Iedereen was zo enthousiast over haar. Ze vroegen meteen wat ze nodig had, en naar welk restaurant we ‘s avonds zouden willen. Tijdens ons verblijf hebben we ons hier zo welkom gevoelt! Ook andere gasten vonden het alleen maar leuk dat we Maud bij ons hadden, dus absoluut goedgekeurd voor een luxe verblijf met kids!

Kamer

We kregen een kamer met een onwijs ruim balkon. Deze kamers zijn helemaal niet gek met een kleintje. Het balkon is bijna een aparte kamer, met heerlijke loungebanken. Een super plek om te chillen als Maud slaapt. Alle kamers liggen om een zwembad heen. Dat is ook onwijs lekker, je hebt echt het gevoel dat je daar bijna alleen bent! 

Strand

Alle kamers liggen onwijsldichtbij het strand. Voor de kust liggen veel rotsen, een paar waterschoenen is dus wel handig. Ook kun je lopen naar en stukje wat speciaal is afgezet, dan kan je makkelijker een duik nemen. Dit resort hoort samen bij het Paradis, dat ligt er direct naast. Van alle faciliteiten daar mag je ook gebruik maken. Denk aan restaurants, daar een duik nemen in de zee of een cocktail drinken.

Zwembad

Er zijn meerdere zwembaden bij de kamers. Ook is er een prachtig groot zwembad. Hieromheen vind je alle restaurantjes en barretjes. Het zwembad is prachtig! Voor Maud was het perfect, ze hebben niet echt voor kinderen een apart gedeelte met een glijbaan ofzo, maar dat vind ik voor haar ook geen vereiste. Er is een wat ondieper gedeelte wat perfect was!

Activiteiten

Er zijn veel activiteiten. Er zijn diverse watersportactiviteiten; zeilen, windsurfen, of je kunt mee met een glasbodemboot. Ook kun je tennissen en fitnessen en zelfs de berg beklimmen! Dat leek mij fantastisch, maar mocht ik nog niet doen omdat ik nog wel eens last heb bekkeninstabiliteit. Ben je een golfliefhebber? Dan zit je hier helemaal goed, want er is ook een golfbaan.

Kids

Voor kinderen hebben ze een prachtige kidsclub. Je kunt dus hier je kleintje naar toe brengen. Voor alle leeftijden hebben ze onwijs originele activiteiten. Denk aan krabben vangen, modeshows, koken etc. Wil je liever je kindje bij je houden, dan kun je hier ook leuk samen spelen. Want ze hebben een prachtige speeltuin en veel mooi speelgoed! Ze organiseren hier ook oppasservice etc, mocht je ‘s avonds eens romantisch met zijn tweeën willen dineren.

Culinair

Een reden om zeker naar het Dinarobin te gaan is het eten. Wij hebben in drie restaurants gegeten en jeeeeetje wat was dat goed zeg! Ik ben normaal gesproken absoluut geen fan van een lopend buffet. De eerste avond waren we nogal vertraagd en was er alleen nog plek in het restaurant met het loppend buffet. Ik kan je eerlijk vertellen: dat was echt geen straf. Dit had ik nog nooit gezien! Denk aan: een oesterbar, amuse buffet, keuze uit heerlijke verse vis en zo kan ik nog wel even doorgaan. Echt heerlijk!

Ook hebben we een avond gegeten in het Japanse restaurant. Hier kun je heerlijke sushi en Japanse gerechten eten! Maud vond zelfs sushi lekker! De laatste avond zijn we naar de Italiaan geweest en ook daar hadden ze culinaire hoogstandjes. Echt top!

Lunch op het strand

Op het strand is er een restaurant waar je heerlijk kunt eten! Fijne salades, goede panini’s en sandwiches! Super! Enne, de setting is daar ook niet verkeerd.

 

SPA

De spa daar ga ik niet teveel over vertellen, want die moet je gewoon zien! Kijk je mee?

Wat was dit een bijzondere ervaring. We zullen deze plek niet snel meer vergeten! Thanks for having us Dinarobin!

Sarah Glasbergen

Door

10 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.