Onze vakantie naar het Hilton Mauritius

Onze vakantie naar het Hilton Mauritius

Hilton Mauritius is echt een oase van rust! Binnen no-time kom je in een zen-modus. En Maud vond het ook meteen geweldig!

Hilton Mauritius is echt een oase van rust! Het is een bijzondere ervaring als je dit resort binnen stapt. Binnen no-time kom je in een zen-modus. En dat is voor mij best knap. Elke gast wordt welkom geheten met een gong. En je kunt het al raden; Maud vond dat fantastisch! Die gong hebben we zelf dus ook meerdere malen met haar getest. In de bar kregen we een fijn drankje met uitzicht op de zee en het prachtige resort! Ik wist meteen: hier gaan we op top tijd beleven.

Hilton Mauritius resort is een droom! 's Ochtends moest ik mijzelf echt even in de arm knijpen. Het uitzicht is zo adembenemend. Bijzonder om dit mee te mogen maken. Het Hilton resort is heel mooi opgezet. Er is een prachtige tuin waarin de restaurants en zwembaden liggen. Alle medewerkers van dit resort zijn zo super vriendelijk. Je voelt je meteen ontzettend welkom. Daarnaast lag er bij aankomst ook nog een leuk kaartje voor ons klaar dat we een welkomstmassage mochten boeken in de spa! Daarvoor ben ik altijd wel te porren.

's Ochtends begonnen we me met een heerlijk ontbijt en doken daarna snel de zee in. Maud gilde van plezier. Ze vind zwemmen zo waanzinnig! Voor haar middagslaapje gingen we vaak nog even wat eten op het strand en legde haar dan op bed. Onze babyfoon had bereik tot het zwembad en dat was erg relaxt. Hierdoor konden wij nog even lekker op een bedje liggen in de zon terwijl zij lekker lag te tukken! 's Avonds gingen we meestal op tijd aan tafel. Ook hebben we één avond een babysitter geregeld. Wij legden Maud zelf op bed en ze slaapt terwijl iemand het in de gaten houdt. Zo konden wij heerlijk samen dineren. We verbleven drie nachten in het Hilton, maar ik had er wel 4 weken kunnen blijven! Wat een paradijs!

Kamer

We zijn een stelletje lucky bastards, want we kregen een King Grand Deluxe kamer met balkon. De rozenblaadjes lagen op ons bed. Dat is leuk binnenkomen! Onze kamer had een balkon met uitzicht op het zwembad. Niet gek, want met de babyfoon hadden we perfect bereik als Maud ‘s middags even ging slapen!

Activiteiten

De eerst dag zijn we meteen al in een boot gesprongen! We gingen op pad om dolfijnen te spotten. Nu was het net deze dag erg bewolkt. Die dolfijnen hadden niet zo veel behoefte om ons te zien. Toch was het een leuke boottocht, want het uitzicht is echt awesome! Maar je kan nog veel meer ondernemen; tennissen, windsurfen, zeilen, duiken, vissen en zo kan ik nog wel even doorgaan! 

Trui: Trut via 9 lemons

Strand & Zwembad

Voor kinderen is er een zwempad met een apart ondiep gedeelte, wat perfect is om lekker in te poedelen. Het hoofd zwembad is onwijs ruim opgezet. Ook de zitjes rondom het zwembad en bij het strand zijn lekker ruim opgezet. Je ligt dus niet hutje mutje naast elkaar. Het verwarmde bubbelbad is een uitkomst. Eén dag was het ietsje kouder. En Maud MOEST gewoon zwemmen, en dat kon dus gewoon. Tegen de avond doken we in het bubbelbad en konden we vleermuizen spotten die de palmbomen in doken. Dat was kick en zal ik niet snel vergeten.


Culinair

Culinair kun je jouw hart hier wel ophalen! Met de lunch gingen we bijna altijd naar Les Coquillages. Dit restaurant ligt direct op het strand. Ideaal, want Maud speelt lekker in het zand en wij genieten van een fijne lunch! Ook ‘s avonds kun je hier ontzettend lekker eten.

Wat absoluut ook een aanrader is voor een diner is Ginger-Thai. Dit restaurant is waanzinnig! De kok komt uit Thailand en weet de meest geweldige gerechten op tafel te zetten. Je zit hier trouwens ook erg leuk in de tuin. Alles is prachtig verlicht!

Kidsmenu

Voor kinderen hebben ze een speciaal menu. Je kunt aangeven hoe oud je kindje is en het komt dik voor elkaar. Ook is er een restaurant met een lopend buffet. Hier kun je ook nog lekkere dingen voor je kleintje scoren!

SPA

Maud had al snel een vriendinnetje gevonden. Die was regelmatig in de kids-club te vinden. Daarom durfden wij het wel aan om een uurtje de spa in te gaan. Maud was lekker aan het spelen en wij lagen zen te zijn. De massage was echt geweldig. De dames en heren zijn super professioneel en vriendelijk. Oja, en de spa is qua interieur ook echt een plaatje!

Kids

De kidsclub is een leuke stek voor de kleintje. Toen wij binnen kwamen, waren er heel veel kleintjes te vinden. Ze passen de activiteiten goed aan op de kids die er zijn! Er is ook een nanny-service waarbij je een oppas kunt regelen voor als jullie 's avonds een keer samen willen dineren bijvoorbeeld.

Ceremonie

Elke avond wordt op een leuke manier ingewijd. Terwijl wij aan een cocktail aan het nippen waren begon er muziek te spelen. Dit is een soort miniceremonie, waarbij de fakkels over het hele resort worden aangestoken! Het ziet er dan echt sprookjesachtig uit. Super romantisch!

Wat een droomplek! Alles wat zo onwerkelijk, ongelofelijk dat we dit mochten meemaken! Thanks for having us Hilton Mauritius! 

Sarah Glasbergen

Door

10 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.