WIN! Matching moeder en kind Hema regenjaszie

WIN! Matching moeder en kind Hema regenjaszie

Ahh zo leuk, deze matching moeder en kind regenjassen (regenjaszie) van de Hema. Wij mogen twee sets weggeven, zodat jullie samen in de regen kunnen dansen.

Met deze leuke matchende regenjaszies voor moeder en kind word je gewoon blij als het regent. Lekker samen naar buiten en in de plassen stampen! 

Hema regenjas

Wij hebben twee sets gele regenjaszies die liggen te wachten tot de herfstige regenbuien losbarsten en zij mee naar buiten genomen worden. Niet alleen kunnen jullie ongestoord door de regen banjeren, maar jullie zijn er ook nog eens opvallend mooi uit! De regenjasjes hebben een print van reflecterende regendruppels. 

Regenjaszies Hema

Deze regenjaszies zijn nieuw in de altijd gave collectie van Hema. Ze zijn verkrijgbaar in geel, bordeauxrood en donkerblauw. En ze zijn er dus niet alleen in kindermaatjes, maar nu ook in speciale limited edition damesmaten. Kun je dus mooi twinnen met je kleine regengoeroe. De regenjaszies zijn verkrijgbaar in maat 122 t/m maat 164, en van S tot XL.   

Winactie

We zouden onszelf niet zijn als we een van jullie niet blij konden maken met zo'n leuke set moeder en kind regenjassen. Dus doe een regendans, zonnegroet of wat jou dan ook geluk brengt en haast je naar onze Facebookpagina of Sarah's Instagram waar je exact ziet hoe je kans maakt op een regenjaszie voor jou en je kind. 

We maken op maandag 10 oktober een winnaar bekend op Facebook en een op Sarah's Instagram.

Rosanne Buitendijk

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.