De trendkleuren van deze zomer

De trendkleuren van deze zomer

Pretty pink en ruby red zijn dé trendkleuren voor de zomer van 2016!

Het voorjaar is in zicht. Winkels vullen zich met de leukste kinderkleding in de mooiste kleuren. Welke kleuren mogen deze zomer niet ontbreken in de kast van je kleine? Wij geven je een kijkje in de nieuwste trendkleuren.

Trendkleuren voor de jongens

Voor jongens is het vooral rood dat we zien deze zomer. Gecombineerd met een blauwe jeans of lekkere sweatpants kan rood altijd. De klassieke combinatie rood-wit-blauw blijft een prachtig uitgangspunt voor elke stoere jongensoutfit. En nog beter; rood staat vrijwel iedereen. Dus op naar de winkel and get some ruby red items!

Trendkleuren voor de meisjes

In de meidenmode gaan we juist de andere kant op. Pasteltinten, pasteltinten en nog eens pasteltinten. Zachtgroene tinten worden gecombineerd met mooie lichtgrijze items. Maar dé kleur die je niet kan ontgaan tijdens het shoppen is poederroze. En deze tint laat zich combineren met alles: van zwart tot een mooie off-white. Van baby tot tiener, voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een rokje, shirtje of vest, pretty pink is een musthave!

Welke kleding hangt er deze zomer in de kast van jouw kind?

 

Lisette Wassenaar

Door

08 april 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.