Worden dit de populairste babynamen 2016?

Worden dit de populairste babynamen 2016?

Liam en Emma, Finn en Femke of toch Sem en Sophie?

Ieder jaar worden er verschillende voorspellingen gedaan voor de populairste babynamen van dat jaar. 2016 zou het jaar van de 'F' worden. Finn en Femke werden namelijk als populairste babynamen 2016 bestempeld. Klopt deze voorspelling of moet de glazen bol toch nog worden opgepoetst?

Populairste babynamen 2016

Oké, het jaar is nog niet halverwege, maar misschien moeten de voorspellingen hier en daar een beetje worden bijgesteld. Niet Finn en Femke, maar Sem en Sophie zijn namelijk voor het eerste kwartaal van 2016 de populairste namen. Bij de meisjes wordt de top 3 aangevuld door Julia en Emma en bij de jongens zijn naast Sem ook de namen Max en Noah erg in trek.

What's in a name

Maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk. Finn is ten opzichte van vorig jaar al twee plekken gestegen en staat daardoor nu op de zevende plek in de 'Top 20 populaire jongensnamen'. Femke heeft het iets zwaarder. Zij komt namelijk in de hele top 20 nog niet voor. Ze hebben nog acht maanden de tijd om een inhaalslag te maken. In januari zullen we weten welke namen echt de populairste babynamen van 2016 zijn. 

Shop nu leuke zwangerschapsoutfit!

Leg jezelf in de watten! You deserve it! Hier vind je écht leuke outftis!

 Bestel bij de Bijenkorf                                   Bestel bij Zalando

Marsha van Bodegraven

Door

12 januari 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.