Week van Sarah - week 26

Week van Sarah - week 26

Neem een kijkje in mijn leven. Deze week lekker op pad geweest bij de Rotterdamse Oogst, vaderdag gevierd en terrasjes gepakt met vrienden.

Eten voor de kleine!

Met mijn moeder ben ik van de week naar het consultatiebureau geweest. Het is feest, want de voeding van Maud kan worden uitgebreid. Er zijn maar een paar dingen die een baby niet mag eten. Zij vindt het een feest! Om eerlijk te zijn vind ik het hartstikke eng. Zij heeft er onwijs veel behoefte aan, want al het eten slaat ze uit je handen. Alleen moet ze erg wennen en bijna altijd kokhalzen. Dat is een naar gezicht joh! Maar goed ze went er vast snel aan!

- Heerlijk bietjes!

- Bij mijn moeder op schoot bij het consultatiebureau

Tanden komen door

Ook komen haar tanden door, waardoor ze zich helemaal niet lekker voelt. Ze is écht zielig, moet brommen (huilen doet ze bijna niet) en heeft koorts. We knuffelen haar lekker zoveel mogelijk. En we doen dingen die ze heel leuk vindt. Zoals lekker naar buiten kijken! 

Vaderdag

De eerste vaderdag blijft toch bijzonder! Ondanks dat mijn vent niet zoveel heeft met vader- of moederdag. We hebben heerlijk ontbeten en ik had wat foto's van Maud afgedrukt. En 's nachts even op pad voor een hamburger is toch échte vaderdagliefde!

- Lekker stelletje

- Burger 's nachts in bed eten

Rotterdamse oogst

Hoe verzin je het! Net nu we besloten hebben te gaan verhuizen, komen er in onze buurt zoveel leuke dingen! Zo is er nu maandelijks de Rotterdamse Oogst: een markt vol biologische producten. Maar goed, we hebben er afgelopen zaterdag in ieder geval van genoten! Het is écht een aanrader als je een keer in Rotterdam bent!

Gezellig eten met vrienden

Met dit weer moet je toch gewoon een terrasje pakken!?

- Lekker, ijskoffie!

Aan het werk

Verder heb ik afgelopen week lekker gewerkt. Wat afspraken gehad onderweg en veel leuke nieuwe dingen dus ik hou jullie op de hoogte!

- Fijn uitzicht vanaf ons kantoor!

- In de auto

Sarah Glasbergen

Door

28 mei 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.