Review Done By Deer labelknuffel

Review Done By Deer labelknuffel

Een leuk knuffelig item voor je baby! We testten het labeldoekje 'Ozzo' van Done By Deer. Lees hier wat we ervan vonden.

Een ontzettend leuk merk voor de babykamer: het Deense merk Done By Deer. Mooi vormgegeven knuffels, heerlijk zacht beddengoed en hippe opbergboxen zorgen dat we hier een beetje hebberig worden. We willen alles! Een van die leuke producten is de labelknuffel Ozzo.

Uiterlijk

Ozzo is ontzettend leuk vormgegeven in een nijlpaardenvorm met felle kleuren. De grote ogen maken het dier heel lief om naar te kijken en alle labels op de rug geven je baby iets om aan te friemelen. Ook leuk is de print met de iets gladdere en hardere stof aan de ene kant en het koraalrode zachte fleece aan de andere kant.

Afwerking

De afwerking is goed: de naden zijn zo gestikt dat er geen draadjes uit kunnen komen en dit geeft de knuffel alleen maar zachte dikke randen. De labels zijn daarnaast dichtgebrand dus ook hier heb je praktisch geen kans op rafels.

Speenkoord

Grappig is dat Ozzo eigenlijk een labeldoekje, knuffel en speenkoord in één is. Aan de achterkant van Ozzo zit de speenkoord stevig vast (ja we hebben er flink aan getrokken!) en met een kleine klittenband kan je de speen aan het doekje bevestigen.

Labels

De labels zijn verschillend van structuur zodat het de zintuigen van je baby prikkelt. Ook verschillen ze in grootte en kleur, wat de knuffel aantrekkelijk maakt.  Wat alleen erg jammer was aan de labels waren de hoeken. Bij een paar van de platte labels die dichtgebrand zijn zit een beetje een scherp randje. Het was direct weg na het wassen, maar wel even rekening mee houden als je hem net nieuw hebt. 

Wassen

Aangezien er geen vulling in het doekje zit heb je ook geen kans op geklonterde pluis.

Eindoordeel

Een heel leuk knuffel/labeldoekje, alleen even direct wassen zodat je geen last hebt van de randjes. 

Je shopt Done by Deer labelknuffel Ozzo hier!

Daisy van Schaijik

Door

11 september 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.