Week van Sarah - Fenixloodsen Rotterdam

Week van Sarah - Fenixloodsen Rotterdam

Deze week een vol programma dus onder andere even relaxen bij de Fenixloodsen in Rotterdam. Zie hier de foto's!

 

 

Filmpen TPW bankhangen

Zaterdag werd een nieuw videoconcept van onze zustersite ThePerfectWedding.nl opgenomen: TPW bankhangen. Het was volle bak met al die gezellige bruiden. Ik stelde ze leuke vragen over het plannen van hun bruiloft en ons kantoor stond vol heerlijke hapjes. 

Fenixloodsen Rotterdam

Zondag was het tijd om even te genieten van elkaar. Afgelopen week was ik veel van huis en ik wilde even lekker met z'n drieën chillen. Op het terras van Hotel New York kun je heerlijk zitten, uit de wind en in de zon! Daarna zijn we naar de overkant gegaan en hebben we lekker aan het water gezeten bij de Fenix Loodsen. Je kunt daar ook veel lekkere dingen voor thuis halen in de Fenix Food Factory. Super leuk daar! Ook kun je daar veel lekkere dingen kopen!

Gezonde toer!

Verder houd ik vol om gezonder te leven. Ik probeer meer water te drinken en te letten op wat ik eet. Zo eet ik veel vis, salades en meer fruit. Van de week was het ook heerlijk weer, dus we konden lekker op het balkon eten! Maud vindt het lekker om op een kussen te liggen en zo een beetje te zien wat er buiten allemaal gebeurt!

 Hebben jullie een leuke week gehad? Tot volgende week!

- Sarah

Sarah Glasbergen

Door

19 juni 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.