Week van Sarah - Can you feel the summer

Week van Sarah - Can you feel the summer

In de week van Sarah: heerlijk genieten van de zon. Zie hier wat Sarah afgelopen week weer heeft meegemaakt!

Hebben jullie ook zo genoten van de zon? Afgelopen weekend heb ik zo'n lekker weekend gehad. Twee dagen zon, gras, met water spelen, lekker eten en relaxen!  We hebben een heerlijke BBQ gehad met familie in de tuin bij de ouders van mijn vriend. Twee opa's en twee oma's is ook twee keer zo leuk! 

Ook zijn we verder gegaan met het zoeken naar een geschikt appartement. Zo bezochten we "De Rotterdam", dat prachtige gebouw aan de Maas ontworpen door Rem Koolhaas. Per ongeluk liet de makelaar ons even een ander appartement zien dan ons budget toelaat: op de 38ste verdieping kwamen we uit in een geweldige mansion! Hmmm hebben we ergens toevallig nog 9 ton liggen schat? Nog niets gevonden dus, stay tuned!

Ik ben aan het werk geweest omdat ik nog niet alleen met de kleine thuis kan zijn. De bekkeninstabiliteit is voorlopig nog niet stabiel :) Ik probeer tussendoor wel van haar te genieten hoor! Zo ging ik met mijn moeder gezellig even lunchen. Maud begint nu zo te kletsen, iedereen op het terras genoot van haar. Zo leuk om te horen, dat gebrabbel. Gelukkig vond iedereen het ook schattig.

Sarah Glasbergen

Door

15 juni 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.