Week van Sarah - Mislukte poging om te gaan sporten

Week van Sarah - Mislukte poging om te gaan sporten

Laat ik eens beginnen met sporten. En nu kan ik haast niet meer lopen en mag ik niet meer tillen. Hoe ga ik dat doen!

Het was weer een heerlijke week. Vorige week had ik een bruiloft in Brabant. En zoals jullie misschien weten, ik ben gek op bruiloften! Ik ben niet voor niets 9 jaar geleden begonnen met ThePerfectWedding.nl. Deze bruiloft was ook om door een ringetje te halen. De liefde spatte er vanaf en het was een goed feestje. Maud sliep gezellig een nachtje bij opa en oma, dus de volgende ochtend hebben we heerlijk uitgeslapen. Niet verkeerd met een kater!

Verder ben ik afgelopen week begonnen met gezonder te leven. Ik wil net even de laatste zwangerschapskilo's kwijt. Zo begon ik door in de middag een salade te eten en 's avonds ervoor te zorgen dat ik niet teveel koolhydraten binnen kreeg. En sporten... Lekker dagelijks met haar buiten lopen zie ik als een sport. Alleen daar ging het fout. Tijdens mijn zwangerschap had ik al last van bekkeninstabiliteit en doordat ik meer ben gaan lopen en sporten is het weer terug. En niet zo'n beetje ook, want ik kan haast niet meer lopen en mag Maud ook niet tillen pffff.

Gelukkig hebben wij veel mensen die ons helpen. Ik werk nu 5 dagen, zodat ik haar niet hoef te tillen en mijn vriend is meer thuis samen met de oma's. Alleen wat is het frustrerend! Ik geniet er juist zo van om heerlijk met haar door het parkje te lopen, wat precies voor onze deur ligt. Even de tanden op elkaar en hopen dat ik er nu snel vanaf ben!

Sarah Glasbergen

Door

03 juni 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.