Tijd om te gaan shoppen - Week van Sarah

Tijd om te gaan shoppen - Week van Sarah

Met regelmaat laat Sarah even zien hoe haar week er uit ziet. Ze is druk met MiniMe.nl en haar eigen "MiniMe" Maud. Neem een kijkje in haar leven!

 

Shoppen

Op zaterdag had ik een dag gepland om goed te gaan shoppen. Samen met mijn (schoon) mama de stad in. Na mijn bevalling heb ik me aardig in gehouden. Maud was gezellig bij papa en ik was in een totale shopmodus! En hoe! Ik ben erachter gekomen dat shoppen met een kleintje niet echt praktisch is. Eigenlijk had ik me voorgenomen geen kleren te kopen tot ik terug in al mijn oude broeken kon. Nu pas ik ze nog niet allemaal, maar met zo'n heerlijke zonnetje krijg ik gewoon zin in nieuwe dingen. Met wat nieuwe items voel ik me veel lekkerder en die broeken komen wel weer. Mijn nieuwe outfit zie je hieronder. 

Als je dan toch in de Bijenkorf loopt, kun je haast niet om de M.A.C. heen. Ik ben fan en een paar nieuwe frisse lipstickjes zijn altijd fijn. Als ik een wat kortere nacht heb gehad (en dat komt nog wel eens voor) dan helpt een frisse kleur bij mij altijd om er net wat beter uit te zien.

Dit leuke setje verkopen ze bij de Bijenkorf Vestje €59,95 & Blouse roze €49,95 Mac lipstick kleurtjes: Lipstick All Fired up & Ravishing (€19,00)

Meer zien? Kijk op mijn Instagram account.

 

Sarah Glasbergen

Door

27 mei 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.